Konu: Kombi bacasının balkonun ortasından çıkması

Engin UYSAL
Danışman Engin UYSAL
14 Aralık 2015

normal şartlarda kombi bacaları balkonların ortasından değil kenarından çıkar. Fakar buradakı durum biraz farklı onuda şu şekilde çözebilirsiniz. Alt kattaki komsunuz bir dirsekle boruya yön verecek.(kendisi verir mi bilmem ama şikayet etme hakkınız var.)


ugur
ugur
15 Aralık 2015

anladım teşekkür ederim, yani dirsekle yön verdiğinde kombinin çalışmasına herhangi bir sıkıntı çıkarmaz değilmi, olabilir yani bu, kusura bakmayın bilmediğimden soruyorum, hiç anlamıyorum bu işlerden.!


trojan47
Uzman trojan47
15 Aralık 2015

Dirsek vererek herhangi bi sorun çıkmaz  . Ayrıca   doğalgazın  zehirli dediğimiz kısmı  bu kombi  bacasından çıkan karbonmonoksit gazı oluyor. Buna  dikkat edin  önce komşunuzla eğr o müdahale etmezsse  gaz dağıtım  firmasına  bildirirsiniz durumu  onlar en uygun şekilde çözüm bulurlar.


ugur
ugur
15 Aralık 2015

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, daha adamı görmedim genelde hep dışarıda görürdüm, ulaşamassam ziline basacağım, gaz dağıtım firması ilgilenirmi şüpheliyim açıkcası, sonuçta iç tesisata karışmıyorlar diye biliyorum, neyse bir çaresine bakıcaz artık.
Daha öncede problemli olduğumuz için gıcıklığına yaptı sanırım. :) Neyse halledecez bi şekilde teşekkür ederim tekrar. Çok sağolun.



yagmurdikiciler
yagmurdikiciler
16 Ocak 2016

uğur bey bulunduğunuz şehrin  aksagazına gidip durumu bildirirseniz size yardımcı olurlar 




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.