burak1turan
burak1turan
31 Ekim 2017

NOLU ABONE TAAHHÜT GİRİŞİ ZORUNLUDUR HATASI

İÇ TESİSAT TADİLAT PROJEM RED YEDİ.SİSTEM HATASI YAZIYOR VE YANINDA RED SEBEBİ OLARAK .......... NOLU ABONE TAAHHÜT GİRİŞİ ZORUNLUDUR DİYOR.NE DEMEK İSTEDİ PEK ANLAYAMADIM AÇIKÇASI.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ACİLLL !!!!!!


muhammetfatih
muhammetfatih
31 Ekim 2017

hocam taahhtüt sözleşme demektir     belki sözleşmede sıkıntı vardır  eskiden ben de kopyala yapıştır yolluyordum artık kabul etmiyorlar tarayıcıdan taratıp yollaman gerkiyor adres felan istiyorlar  veya sigortadan sıkıntı olmuş olabilir çok çok mühnedisi ara onlar açıklama yapıyorlar  saygılar 





elartanibereket
elartanibereket
31 Ekim 2017

abone girişinden kasıt bina kodu'dur. Sözleşmeni iyice kontrol et. Ad/soyad, bina kodu ve iç gaz sözleşmesinde abone no,adres ve daire no ve il olarak herşeyi gireceksin. poliçe başlangıç tarihine göre işe başlangıç gününü gireceksin. taahhüt bedeli olarak kolonda 1250 tl ve iç gaz da 750 tl gireceksin ve en son olarak ıslak imza.




burak1turan
burak1turan
31 Ekim 2017

TEKRAR DENEDİM AMA PROJEYİ YOLLUYORUM,GÖNDERİLİYOR MÜŞTERİ SÖZLEŞMESİNİ EKLER EKLEMEZ SİSTEM HATASI VERİYOR PROJE SANİYESİNDE REDDE DÜŞÜYOR.TAAHHÜT ID ZORUNLUDUR YAZIYOR AÇIKLAMADA.ABYS DİREK REDDE DÜŞÜRÜYOR.




Zetacad01
Zetacad01
20 Kasım 2017

SÖZLEŞMEYİ İYİCE KONTROL EDİP BİR DAHA DENE İSTERSEN. EĞER SÖZLEŞMEDE BİR SORUN YOKSA BİNA İD BENZERİ ELLE EKLEDİĞİMİZ VERİLERİ TEKRARDAN GÖZDEN GEÇİREBİLİRSİN. DAHA DA BİR ÇÖZÜM BULAMIYORSAN PROJE ONAY MÜHENDİSİNİ ARAYIP SORUNUN NE OLDUGUNU SORABİLİRSİN.


mekanik mühendis
mekanik mühendis
13 Ocak 2020

nolu abone TAAHHÜTİD girişi zorunludur. hatası alıyorum sebebi nedir?


Moderatörün Notu:
Konu ilgili başlık altına taşındı





Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.