Gazmer veya Mmo hangisinden iç tesisat mühendis yetki belgesi almak mantıklı ?
gazmer daha iyidir. mmo her sene için vize parası istiyor 50 tl. sanki millet enayi.
Merhaba,
GAZMER'den 2-3 günlük bir süreç ile belgelerini alabilirsin. Ama eğitim noktasında yetersiz olduğunu düşünüyorum. MMO' eğitim noktasında daha iyidir.
Moderatörün Notu:
Konu ilgili başlık altına taşındı.
Hiçbir fark yok ikisininde geçerliliği ayni. Yetkili bir firmaya verip kullanabilirsin.
herhangi bir gaz dağıtım şirketinin şartnamesine biraz bakman yeterli .çoktan şeçmeli sınav sonrası gerekli boru çapı, debi vs hesaplaması içeren bi sınav var kısa süren zaten yapman gereken hesaplamayı anlatıyorlar.yanında hesap makinesi bulundurman iyi olur ancak yoksa orda da temin ediyorlar.
şunu da belirteyim değişmediyse 3 sınav hakkınız var geçersiniz ilk seferde ,zorlamıyorlar.kartaldaki şubesinden almıştım ben. her cuma mühendisler için iç tesisat ve endüstriyel belgeleri veriliyor.sınavdan hemen sonra aynı gün içinde ödeme yapıp belgelerimi almıştım.
Elinizde çıkmış sorular var mı hocam bu salı Ankara'da sınava girecem eğer varsa zahmet olmazsa
okyay.ertugrul@gmail.com adresine yollayabilir misiniz
Arkadaşlar haftaya gazmerde endüstriyel sınavına girecegim. Elinizde cıkan soru varsa lütfen paylaşabilirmisiniz? Şimdiden tşk ederim.
arkadaşlar internette şunu buldum.
çıkmış sınav soruları:
https://drive.google.com/file/d/1m9Xkr5wrhYna7QFA2Tv0Y17KxK3YV5Ya/view?usp=sharing