Konu: mekanik tesisat oda sınavı

Şakir Can Köksalan
Şakir Can Köksalan
12 Şubat 2020

Merhaba. Öncelikle bu işin İzmir'i, Adana'sı yok. Zorluk her yerde aynı, ile göre soru zorluğu değişmiyor. Bir haftalık eğitimden sonra 2 gün sınava giriyorsunuz. 1. sınav sıhhi tesisat sınavı. 3 saat diye hatırlıyorum. 2. sınav ise ısı yalıtımı ve kalorifer tesisatı sınavı. Bunun da süresi 4 saat diye hatırlıyorum. Korkulacak bir durum yok. Sınavda soracakları bütün hesaplarla alakalı eğitimde güzelce bilgilendiriyorlar. Kolay gelsin, başarılar dilerim.


canguntan
Danışman canguntan
15 Şubat 2020

Kursu iyi takip eder, tabloların yerlerini kitaptan belirlerseniz daha hızlı ve kolay bir sınav geçirirsiniz. Odanın kursları ve sınavı dışarda verilen kurslara göre daha eğitici ve kontrol edicidir.Zorluk şubeden şubeye değişmez. Sınav soruları havuzdan seçilir, okuyan girdiğiniz şubeden farklı bir şubede okunur. Sınav okumanın belli şekli vardır.
Önemli olan projenizi çözerken çizimlerinizi titizlikle yapmanız. Hesaplarınızı iyice göstermeniz ve bunları kolon şemasına v.b. işlemeniz gerekir.Kolay gelsin,başarılar.


umut81
umut81
04 Haziran 2020

Sınav kağıtları farklı illerde okunuyor.Okuyana göre değişiyor puanlama.Neredeyse herşey tam olmasına rağmen 72 ile zor geçtim.Mülakat ise tam fiyasko.Kendi aralarında muhabbet edip,sayfaları hızlıca çevirip ozaliti beğenmeyip bıraktılar.Benden önce girip hiçbir bilgisi olmayan arkadaş başkasına yaptırdığı proje ile geçti.Yıllarca destekleyip oy vermemi sorguladım.




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.