Konu: zetacad kampanyada

resulkorkmaz
Uzman resulkorkmaz
14 Şubat 2007

zetacadi başka yerden bulma imkanın yok.ayrıca autocad ile zeta cadin bence hiç alaksı yok.zetacadi kullanmak autocadden daha kolay başta garipseyebilirsin ama kim onu dediyse boşyere demiş.bende senin gibiydim ama şu an hiçde zorlanmıyorum.şahısa zetacad verilmiyor ayrıca.


ban_ban_78
ban_ban_78
14 Şubat 2007

zetacad satış sonrası eğitim konusunda pek duyarlı değil. biz programı aldığımızda beni çalışa çalışa öğrenirsiniz takıldığınız yerlerde bilenlere sorarsınız demişlerdi. lisansa dünyanın parasını veriyoz adamların dediğine bak. gerçi şikayet edince eğitim semineri vermek zorunda kalmışlardı


ozancirpan
Uzman ozancirpan
14 Şubat 2007

Autocad ile zetacad çok farklı. Zetacad ile 1 proje çizmek taş çatlasa 10 dakkanı alıyor (hesaplar dahil). Ama kendi başına öğreneceksin zetacadden teknik destek pek bekleme. Sadece theknelogos firması satışı yapıyor. onlar üretti zaten. tek olmanın avantajınıda çok iyi kullanıyorlar.


Üye
Üye
14 Şubat 2007

zetacad programı zaman açısından,kolaylık açısından iyi bir program olabilir ama bu durum fazlasıyla kastı beni.Bir piyasada tek olmak elbette avantajlıdır çoğu durum açısından ama etik takılmak gerekir diye düşünüyorum.Dikkat ederseniz,arkadaşlarımız zetacad ile karşılaştıkları sorunları hep burda sordular ve zetacad yetkilileri de yine bu sayfalarda oldular.Peki dikkatinizi çekti mi arkadaşlar zetacad yetkililerin cevap verdikleri sorular sadece ve tamamen reklam kokan sorular oldu.Bir programı kullanabilirsiniz ama bunlarıda bilmekte fayda var.

İgdaş bildiğiniz gibi zetacad programı için yetkili şirket ile anlaştı ama şu iyi bilinmelidir ki zetacad programını kullanmak zorunlu değildir.

İstanbul'da zetacad programını kullanmak ihtiyaridir,zorunlu değildir.




nsardas2
nsardas2
14 Şubat 2007

Arkadaşlar gaz dağıtım şirketine gidip projem onaylandımı diye sormanıza gerek yok proje onayı için 2 hafta beklmenize de gerek yok.Zetacad harika bi olay bence.Sıkışık olduğum dönemde zetacad olmasaydı inanın işleri toparlamam mümkün değildi.Yapandan da kullanandan da ALLAH razı olsun.Ayrıca proje mühendisleriyle de muhattab olmuyorsunuz.Şiddetle tavsiye ederim.

 

 




risk
risk
14 Şubat 2007

tamam güzel ama zetacadin bir yan etkisi var..sanırım bu zetacad biraz tembelleştiriyor autocadde çizmeyi ve hesap yapmayı unuttum yaw


m_ali1905
m_ali1905
15 Şubat 2007

zetacad kullanan arkadaşlara tamamen katılıyorum. zetacad'i sadece biraz pahalı olduğu için eleştirebiliriz bence. ama çıktı masraflarınızı, vaktinizi, işlerinizi kolaylaştırdığını düşünürseniz zetacad'inde belirli maddi kolaylıkları var. hem ayrıca zetacad bir paket program biraz pahalı olması da gayet normal.




alaettin
alaettin
15 Şubat 2007

Selamlar.

Dün UGETAM Eğitim Merkesindeki ZETACAD 2.0 Konulu Seminere katıldım.

30 MART 2007 tarihine kadar İstanbula Özel bir kampanya düzenlenmiş. Bu kampanyaya katılan firmalara ücretsiz 6 saatlik bilgisayar labaratuarları bulunan bir eğitim merkezinde 15'erli gruplar halinde hemen eğitim verilecekmiş. Kampanya süresince alım fiyatı 999YTL+KDV olacakken, Ödemeler 30 MAYIS 2007 tarihli çek veya Kredi kartına 8 taksit ödeme ile olabilecekmiş.

Ayrıca Dijital Projelerin Web modulü üzerinden İGDAŞ-DİPOS'a Proje Başına Gönderim Bedeli : 6,9 YTL + KDV olarak belirlenmiş. Burada dikkat edelim. Projede 10 Daire veya bir daire önemli değil Proje(dosya) başına bu fiyatı istiyorlar.

  • Bir kısyaslama yaparsak 5 dairelik bir ozalit masrafı 5 YTL
  • İGDAŞ'a giderken harcanan yakıt yada yol parası 7 YTL

Toplamda ortalama 12 YTL harcıyorken 8.5 YTL harcıyoruz. Yani 3.5 YTL fazla ödediğimizi düşünelim. 999 YTL + KDV =1.180 YTL ve ayrıca 260 YTL e-imza için vereceksek Toplamda 1440 YTL ilk yatırım maliyetimiz olacaktır. 1440 YTL / 3.5 YTL =411 Adet proje yaptığımızda kendini amorti edecek demektir. 240 iş gününde 125 adet doğalgaz işi yapan bir firma için bu 3.5 YIL demektir.

Gerisine sizler karar verin.

 




sokrat1
sokrat1
15 Şubat 2007

Sevgili arkadaşlar, 3 -5 ytllerle uğraşıyorsak, vay bizim halimize.

Bu olay yine birilerinin köşeyi dönmesi için hazırlanmış bir olay gibi geliyor bana. Bu ülke öyle bir hale geldi ki "bizim adam" kavramı o kadar yaygınlaştı ki, herkes bir şekilde kendinden gördüklerini yükseltmek için elinden geleni yapıyor.

Bence Zetacad bu olgu etrafında gelişip serpilmeye devam ediyor, doğalgaz piyasasında. Bunun son halkası da şu anda İgdaş.

Ben Zetacad ALMAYI KESİNLİKLE DÜŞÜNMÜYORUM.

 




cokoslovakya
cokoslovakya
15 Şubat 2007

Ya arkadaşlar İzmirde projeleri online gönderiyoruz.ve en gec 2 gun icinde onaylanıyor.Hemde sigorta modulude dahil.+ Kargo ile projelerimiz bize gonderiliyor.ve şu an sistem cok guzel işliyor.Zaman sorunumuz da yok.Bence zetacad i olmayan de illerdede  bu sistem uygulanabilir.Hem yakında GAZCAD programıda piyasaya cıkacak.Ama Autocad gibi baba program yok.Artık sadece Zetacad duymayacaz.Gazcad te var.

Zetacad i kullanan coğu arkadaslarım hesaplaın neye göre yapıldığını bilmezler.Sadece mimari ardında boru ne cıkıyorsa ona göre iş yapılıyoe.Ama Autocad te manuel olarak yaptığımızdan optime bir değer kendimiz belirleriz.Zaten muhendis olarak bi boru hesabı yapıyoruz.Onuda yapmadıktan sonra valla bilmiyorum  ayıp olur.Yakışmaz bizlere.Guya sanki Zetacadte cok buyuk program alt ustu cızdiğin cızgileri bir yerlerde hesaplattırıp capı buluyor.O kadara hic degmez.AUTOCAD E DEVAM.

 

 




aysegulgemici2
aysegulgemici2
28 Şubat 2020

Bende orjınalımevcut ıstersenız ulasabılırsınız mail atmanız yeterli dönerim size e posta adresime




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.

dogalgazfirmalari.com