kaizen
kaizen
13 Nisan 2007

taahhtname...

cümleten herkese ii günler hayırlı işler dilerim;

aklıma takılan bi konu vardıda sizlerden bilgisi olan varsa paylaşmasını istedim. yetki belgesi alırken taahütname imzalıyoruz. firmanın imzaladığı taahütnamenin içeriğiyle mühendisin imzladığı taahütnamenin içeriği çok farklı.

izmirde çalışmaktayım ve  burda mühendise ait taahütnamenin bir maddesinde su ibare yer almaktadır. " yapılacak tüm işlerin izmirgaz tarafından kontrol edilip işletmeye alınmasına rağmen proje uygulamasının kontrol sorumluluğunun tümüyle tarafıma ait olduğunu meydana gelecek her türlü zarar ve talepten izmirgazı hariç tutacağımı ve olabilecek tüm zarar ve talepleri tüzel/gerçek kişilikle üstleneceğim "

bu ibareye bakıldığında  tesisatın gaz açılışından sonra dağıtıcı firma ; tesissatta doğabilcek her hangi bişr kazadan kendini sorumlu tutmuyor  kendini bi nebze koruyor.

gaz kullanan konutlarda tesisatta bi kaza gelirse bunun tüm sorumluluğu makina mühendisine mi aiittir.


zilif
zilif
13 Nisan 2007

gaz açılımında gaz firması gelip kontrolu yapıyor her hangi bir sorun yoksa gazı açar.sistemde bi sorun yok diyelim.açılış apılacak ve regülatöre gaz verilecek burda bir sorunla karşılaşıldığında sorumluluk gaz firmasının .açılış yapıldı ve bina gazı kullanıyor her hangi bir sorunla karşılaşıldı o zaman bütün sorumluluk mühendise ait.gaz dağıtım firmaları hiç bir sorumluluk kabul etmiyor.\r
iyi çalışmalar




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.

Benzer Konular
dogalgazfirmalari.com