Konu: Hangi deprem sensörü ?

fmts
fmts
08 Haziran 2007

Merhaba kardeş

Bildiğim kadarıyla mekanik deprem sensörlerini gaz dağıtım şirketleri test edemiyor. Bu yüzden de mekanik deprem sensörleri kabul edilmiyor.

Çalışmalarında kolaylıklar dilerim...




termal
termal
08 Haziran 2007

 




gazkes
gazkes
10 Temmuz 2007

 

  • Site içerisinde kişisel-kurumsal ticari kaygılar içeren yada bir markayı/kurumu abartılı bir biçimde öven mesajlar atılamaz. Bu tip mesajlar moderatörlerce incelendikten sonra haber verilmeksizin silinecektir.

Bu mesaj bu kuralı ihlal ettiğinden
site yöneticileri tarafından silinmiştir.




e-gaz
e-gaz
11 Temmuz 2007

VALLAHİ BENDE ŞÜPHELİYİM HEPSİNDEN. TSE YE GÜVENİYORUM. UMARIM İŞE YARARLAR. DEPREM OLDUKTAN SONRA UMARIM HEPSİ VELİ GÖÇER OLMAZ


eagle
eagle
24 Temmuz 2007

 Merhaba arkadaşlar,

 Mekanik deprem vanalarının testlerini tam olarak Türkiye de yapabilen bir kurum şuan mevcut değil. Mekanik deprem cihazları normalde gaz basıncı altında ,uygun sıcaklık aralıklarında (-20 ile +60 derece ) sismik değerlerde test edecek bir düzenek  şuan için ne Boğaziçin üniversitesi kandilli rasathanesinde ne de TSE kurumunda bulunmamaktadır. Bu nedenle mekanik deprem sensörü adı altında piyasaya çıkmış olan cihaz ın çalışma şartlarını sağlamadan Ankara TSE den onay almıştır. Yapılan itirazlar yüzünden TSE tarafından dan tekrardan bu cihaz incelemeye alınmıştır.




e-gaz
e-gaz
30 Temmuz 2007

tse yi tebrik ediyorum.

maaşallah diyorum.

selçuk güngör






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.