Konu: Daire içi doğalgaz boru tesisatı

halil-tek
halil-tek
24 Eylül 2008

Evet banyodan geçmesi yasak arkadaşım.




mkaya
mkaya
24 Eylül 2008

merhaba

ıslak mekanlardan geçmesi uygun değildir . diğer her yerden gecebilir

eğer ıslak mekandan gececekse korumak gereklidir bunuda öncelikle gaz dağıtım şirketinizle görüşürüzseniz daha kesin bir sonuç alabilirsiniz bilindiği gibi şartnameyi bir yerden çıkmıyor her gaz dağıtım şirketi kendi kurallarını koyoyor aslında buda ayrı bir konu

 

saygılarımla..




ctrlWpls
ctrlWpls
24 Eylül 2008

sanırım gerekli açıklamayı mkaya arkadasım yapmış ıslak mahallerden dogalgaz hattı geçirilmesinde sakınca var!geçiş zorunluysa koruma yapmak gerekir!salon,yatak odası gibi mahallerden yapılan geçişlerdedeuygun havalandırma yapılmalıdır!


mefisto
mefisto
25 Eylül 2008

Ragıp yazdı:

arkadaşlar

daire içinde doğalgaz borusu nerelerden geçirilemez.Örneğin yatak odası ve banyodan geçirilebilirmi?,otruma odası ,salondan geçirilebilirmi.Mutfaktan ve antreden geçirilebilir.Banyodan da geçirilmesi sakıncalı galiba.

sevgili ragıp arkadaşım bulunduğun yerin teknik şartnamesini incelediğinde doğalgaz borusunun nerelerden geçebileceği, nerelerden geçemeyeği, nasılmontaj yapılacağı vs... hepsi yazmaktadır. Teknik şartnamenizi dikkkatlice inceleyin. Eğer tedarik edemiyorsanız dawnload bölümünde işinize yarayacak pek çok şartnamede bulabilirsiniz.




ali orhun
ali orhun
25 Eylül 2008

TSE 7363 E BAKINIZ...


Ragıp
Ragıp
25 Eylül 2008

ALİ KARDEŞ TS 7363 Ü BULAMADIM.EĞER SENDE VARSA BİR BAKARMISIN RİCA ETSEM.

TEŞEKKÜRLER

 






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.