Konu: MekanikTesisat Yetkilendirme Kursu Bilgi?

akbaba
akbaba
31 Ocak 2010

Mekanik Tesisat Mühendis Yetkilendirme Kursu sıhhi tesisat ve sıcak sulu ısıtma tesisatını kapsıyor. Gereken kitaplar kurs sırasında size veriliyor. Kursu dikkatli takip etmenizi ve sınavdan önce tekrar gözden geçirmenizi öneririm. Sınavda kitap ve notlarınıza bakabiliyorsunuz. Fakat süre kısa tutuluyor. Soruları hızlı çözmek zorundasınız. Önceden pratik yapmanızı öneririm.


yoncacilar
yoncacilar
02 Şubat 2010

ben bursa mmo da mekanik tesisat kursuna katıldım. dersi veren eğitmen bir şey öğretmek istemiyordu. bir örnek proje daha göstermedi. bir şeyler bilmek gerekiyor önceden. sınav uzun sürüyor. herkes kopya çekiyor?????


gönay_27
gönay_27
03 Şubat 2010

Herşeyden önce hocayı dinlemek gerekiyor , ve yanında küçük renkli ( yapışkanlı ) kağıtlar götürmeni tavsiye ederim , ısıtma soğutma mezunuysan olayı hemen kavrarsın değilsen biraz çalışman gerekiyor .

sorular : PİS SU- TEMİZ SU , ISI KAYBI HESABI - POMPA VE GENLEŞME DEPOSU HESABI ,YALITIM HESABI  , RADYATÖR HESABI

Kesinlikle kopya çekme sorular çok basit  inan yanındaki senden daha fazlasını bilmiyor .Başarılar diliyorum; yine soruların olursa bildiklerimi paylaşırım .




ali orhun
ali orhun
03 Şubat 2010

Arkadaşım yukarıda bahis edilen  bazı münferit olaylar haricinde, odanın en ciddi kursu...Zaman kısa , problemler gerçek projeden....Kısaca kurs gibi kurs ,sınav gibi sınav... İzmirde ve Mersinde,Adanada çok arkadaş bu kursun ilk sınavında geçemedi....




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.