Konu: Borudaki çatlağı kapatmak için sıvı.

zaferakıncı
zaferakıncı
15 Ocak 2012

Mustafa Ahi arkadaşım buna gerek yok, eski tesisat iptal edip yenisi çekilmesi en mantıklısı, saygılarımla...


ali orhun
ali orhun
17 Ocak 2012

O sıvı, aspirin tedavisidir. Kesin çözüm, yukarıda zaferakıncı arkadaşımızın belirttiği gibi hattı yenlemektir. Uzun vadede o çözüm her taraf için sıkıntı yaratır. Müşteriye konuyu iyi bir şekilde izah etmek gerekir.





Mustafa Ahi
Mustafa Ahi
17 Ocak 2012

   

     BCG SPECİAL isimli bir ürün var,benzerleri de var.Sisteme eklenen bu sıvı 1-2 gün kalorifer tesisatının çalıştırılmasıyla çatlak olan yerlerde atmosfer ile karşılaştığında kristalize olarak etkisini gösteriyormuş.

    Ben de kullanıcıya boruları yenilesek daha sağlıklı olur dedim.Ama bu yöntemi denemekte ısrar ediyor.Boruların paslandığı yer belli,orada daha önceden bir pis su tesisatının rutubeti etkili olmuş bu belli.Fakat mermerle kaplı olduğu için kırmak istemiyor.

    Bu sıvıyı deneyecek denemesine fakat dediğim gibi sonradan kombinin parçaları zarar görür mü,merak ediyoruz.Gerçi bu tür ürünleri satanların sitelerinde zarar vermez deniyor.Ama sizlerden daha önce kullananlar varsa tecrübelerinden faydalanmak istedim. Teşekkürler,iyi çalışmalar.




Mustafa Ahi
Mustafa Ahi
17 Ocak 2012

     Aynı anda yazmışız.Kusura bakmayın.Daha önce de ben mesajımı yazınca hata mesajı vermişti.O yüzden ikinci bir kez aynı mesajı yazmıştım.Meğer ilk mesaj da kaydolmuş.






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.