sancaktepeli
sancaktepeli
15 Ocak 2014

Firma Gazı Açtırmıyor

Merhaba arkadaşlar. Paylaşmak istediğim ve yanıt aradığım birkaç sorum var. 5 daireli bir binamızda doğalgaz tesisatı yaptırdık.5 daireden 2 tanesi ve kolon hattına gaz 2012 yılında verildi.diğer daireler boş olduğu için gaz açılmadı.1 ocak 2014 itibariyle bir dairenin daha gazının acılması için kiracımız igdaşla sözleşme imzaladı ve biz gaz hattını yapan ve projeyi igdaşa veren firmayla gaz randevusu için iletişime geçtik.Firma gaz randevusu aldık diyerek bize bir tarih verdi ve bu tarihte hiçbir gelen giden olmadı ki zaten randevu almamış.İgdaşa firma hakkında sikayette bulundum ve igdaş aracılığıyla firmaya gaz randevusu aldırdık.15 ocak 2014 tarihinde olan randevuya firma gelmedi.gaz açmak için gelen igdaş ekibide hiçbirşey yapmadan geriye gitti. Bu durum üzerine yapmamız gereken işlem nedir? firma gazı açmazsa baska nasıl bi yol izleyebiliriz gaz açtırmak için? baska bir firmaya yeniden proje çizdirip tekrar aynı işlemlerimi yapmamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.


rapido
Uzman rapido
16 Ocak 2014

İGDAŞ'a dilekçe verin. İgdaş mağduriyetinizi çözecektir.

Ancak benin anlamadığım firma neden gazı açmaktan kaçıyor.
Bir sorun mu var?




sancaktepeli
sancaktepeli
17 Ocak 2014

Firma neden kaçıyor bizde bilmiyoruz. Firmanın yapması gereken saat bağlantısı, basınç testi gibi işlemleride kendimiz yaptırdık. Firmadan sadece muhendis gelecek.belgeyi imzalayıp gazı açtıracak. İgdaşa defalarca şikayette bulunduk ama işa yarar bir öneride bulunmadılar. İgdaş işimizi kolaylaştıracağına aksine kiracının sözleşmesini fehetmiş. 


ali orhun
ali orhun
17 Ocak 2014

Firmayla pazarlık kesip,para pul işlerini tamamen hallettinizmi?


sancaktepeli
sancaktepeli
17 Ocak 2014

firmanın ücreti 2012 yılında tamamen odendi. Ozellikle sordum alacak verecek olayı varmı diye. Ortada etik olmayan davranışlar var. Randevu aldık diyorlar.İşi gucu bırakıp binaya gidiyorsun ne gelen var ne giden. Şikayetle randevu aldırıyoruz buna rağmen yine gelmiyorlar. Sizce iş etiğine uygunmu bu davranış. Herneyse. Olay bu durumu nasıl çözebiliriz? Farklı bi firmayla tekrarmı proje cizdirmeliyim?



makoto
makoto
18 Ocak 2014

tekrar proje çizdirebilmen için, gaz açtıramadığın firmadan feragat yazısı alman lazım. yani bu da bir problem


sancaktepeli
sancaktepeli
18 Ocak 2014

Bugun firmadaki mühendisle konuştum.pazartesi gunu randevu alıp gazı actıracaklarını soyledi. Firma içinde bi anlaşmazlık var. Herkes topu birbirine atıyor. Herkes birbirine yalan soyluyormus vs. Şimdilik pazartesiyi bekliyoruz. Ha bu arada İGDAŞ daki ceza için benden 100 lira istediler. İşi bitirirlerse sevabıma vericem artık. Böyle adamlarla iş yapmaya çalışıyoruz işte.


makoto
makoto
18 Ocak 2014

ceza dediği 2. muayene parasıdır ve yatırılan tutar 15 tl dir. bence verme o kadar para


sancaktepeli
sancaktepeli
18 Ocak 2014

Haklısın.Yeterince madur olduk zaten.Vermemek lazım para.


ali orhun
ali orhun
24 Ocak 2014

Ha bu arada İGDAŞ daki ceza için benden 100 lira istediler. İşi bitirirlerse sevabıma vericem sancaktepeli\r
Vermemek lazım para.sancaktepeli


sancaktepeli
sancaktepeli
26 Ocak 2014

??




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.

dogalgazfirmalari.com