mahmutferit
mahmutferit
24 Şubat 2015

Yetkili firma tabelası

Arkadaşlar dün e-postamıza gelen ve bizi sinir eden bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Biz Balıkesir de faaliyet gösteren yetkili firmayız.
AKSA Balıkesir Doğalgaz, yetkili firmaların parası 500 TL olan ışıklı tabela takması zorunluluğunu getirmek istiyor. Bu tabela patentli bir tasarım olduğu için parası 500 TL 
Eğer tabelayı almazsak yetkimizin durduralacağını bildirdiler bize. Tabelayı DODER (Doğalgaz Mühendisleri Derneği) yaptırmış.
Sizde de aynı uygulama var mı?


bau_mak
bau_mak
25 Haziran 2015

İldeki tüm yetkili firmalar EPDK ya şikayet dilekçesiyle başvursun.


semiyildiz
Danışman semiyildiz
29 Haziran 2015

SAÇMALAMIŞLAR ,HİÇ BİŞEY YAPAMAZLAR,

ÖLE BİŞEY YAPARLARSA SİZDE AKSAYI MAHKEMEYE VERİN ZATEN BÜTÜN İŞLERİNİ BİZE YAPTIRIYOLAR,GAZ AÇIMINA GÖTÜR,OFİSE BIRAK,SAYACI BAĞLA, TESTİ VUR,REGÜLATÖR TAK,MÜŞTERİYE FORM DOLDUR,Bİ TABELASI EKSİKTİ ZATEN...

PROSEDÜRE ZATEN UYULMUYO,15 VE ÜZERİ DAİRELİ BİNALARDA KUTU ÇIKIŞINDA DİRSEK TESİSAT ÇAPINDA DEĞİLSE KESİNLİKLE SON DAİRELERE 21mbar BASINÇ GİTMİYOR,SIRF BU BİLE YETER,TABELA YÜZÜNDEN FİRMA KAPATCAKMIŞ :))



hvac
Uzman hvac
17 Haziran 2016

Kayseri'de biz yetkili firma tabelası yaptırdık.Bizde baskı olmadı ama tesisatçılar ve yetkili firmaları ayırmak için bu şekilde bir uygulama yapmak gerekiyordu.




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.