MertAli
Supervisor MertAli
18 Şubat 2019

Doğalgaz Aboneliği Artık E-devlet Üzerinden Yapılabilecek

E-devlet'ten milyonlarca kişiyi ilgilendiren değişiklik. Bugünden itibaren elektrik, su, doğal gaz gibi abonelikler e-Devlet üzerinden yapılabilecek.

Milyonlarca vatandaşın işlemlerini dijital ortamdan yapmasını sağlayan e-Devlet, bugün yeni bir hizmeti daha devreye alıyor. Bugün hayata geçecek uygulama ile vatandaşlar artık elektrik, doğalgaz, su ve telekom aboneliklerini e-Devlet üzerinden de yapabilecek.

Proje ile vatandaşların abonelik işlemleri için şubelere gitmesinin önüne geçecek. Sistem, ayrıca vatandaşların abonelik işlemlerini internet üzerinden iptal etmelerini mümkün kılacak. İşlemleri şubelerden yapmaya devam etmek isteyen vatandaşlar bu şekilde işlem yapmaya devam edebilecek.

Nasıl Yaparım?

e-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra yaşadığınız şehirdeki elektrik, su veya doğalgaz kurumlarının isimlerini aratarak, resmi sayfalarına gidin. Ardından kurum sayfasında bulunan işlemler listesinden abonelikle ilgili işleminizi bulup tıklayın. Yurdumuzda çok fazla şehir ve çok fazla dağıtımcı olduğu için, bunların her birisi e-Devlet sistemine yavaş yavaş eklenmeye devam ediyor. Bu nedenle eğer arattığınız kurumu e-Devlet üzerinde göremediyseniz, zaman zaman kontrol edebilirisiniz.

Bu konuda henüz bir cevap yazılmamış.



Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.