bt1453
bt1453
18 Nisan 2020

Marka tavsiyesi alabilirmiyiz

Herkese merhaba. Tecrubeli arkadaslarin bir kac konuda tavsiyerini ogrenmek isteriz. Hangi marka plastik boru-fitting grubu, petek ve kati yakitli kazan  tavsiye edersiniz ?


canguntan
Danışman canguntan
22 Nisan 2020

Plastik Boru grubu olarak hemen hemen hepsi benzerdir. Kalde, Pipelife, Sanica, Pakplast v.b. Cam elyaf takviyeli ya da kompozit olanlarını tercih etmenizi öneririm. Radyatör grubunda Demirdöküm, ECA, Airfel, Daikin, Termoteknik gibi kaliteli radyatörleri tercih etmelisiniz. Katı yakıtlı kazan kullanacaksanız Baymak olabilir mesela.


Engin UYSAL
Danışman Engin UYSAL
24 Nisan 2020

sayın BT1453 arkadalşım
Yukarıdakı arkdasımızın dediği gibi hepsi aşağı yukarı aynı kalitedeler. Ufak tefek farklar olabiliyor:

1.Bazı mallar kolay işlenebilirken bazıları biraz eğme ve bükmede diğerlerine göre zorluk çıkarabiliyor. buradan marka vermek istemiyorum 
Benim kulandıklarım sırasıyla :fırat- wesbo- pakplast-kalde. en son kaldedeyim şuanda. oda fiyattan dolayı işin açıkcası.
2.Radyatör  gurubunda 1. aşamada müsteri odaklı çalışıyorum 
-demirdöküm
-eca
-kalde
-temorteknik
-warmhaus kullanıyorum. Ama şuanda stoklarımda ECA mevcut. İstek olursa Demirdöküm alıyorum.
3. Katı yakıtlı kazan işini sürekli yapıyoruz ve şaunda  uygun ve kalite açısından 
-Çetik
-Maktek
-gismap
-mimsan 
-ünmak montajlarını yapıyorum. bunlar müşteri tercihine göre değişiyor. Öncelik maliyet ve servis olanağı  olacak. Satıcı malın arkasında durmalı. 
Baymak demirdöküm  vs kazanları tercih etmiyorum çünki PAHALI... Müşteri kaybetmeme sebeb olur. Klaskik Türk milleti aklı ucuz ve kaliteli bende orta kalite sunuyorum. Kendi evimde ÜNMAK kullanıyorum. Peteklerim Termoteknik. Artık gerisini sen düşün ben işletme sahibiyim ve aynı görevi görüyorsa neden markaya fazla para vereyim elektronik eşya değil ki bu.


SAYISAL
SAYISAL
26 Nisan 2020

PLASTHERM , ECA , AİRFEL , BORUSAN , KAS , KALDE GENEL OLARAK BU MARKALARI KULLANIYORUZ 




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.