Godfather
Godfather
28 Haziran 2006

dubleks daire projesi

arkadaşlar tesisatın alt katta olduğu dubleks dairelerde üst katları da projede gösterme zorunluluğu var mı?

rapido
Uzman rapido
28 Haziran 2006

şayet çizdiğin proje kolon projesi değil ise gerek yok, sadece vaziyet planında göster birde dubleks merdivenini çiz yeterli

marlo
Supervisor marlo
28 Haziran 2006

igdaşta her zaman istediler. dublex merdivenini gösterdiğim zaman dublex katında mimarisini istediler hep. o bir yana çatı katına çıkan merdiveni gösterdiğimde de yine aynı şekilde çatı katının mimarisini istediler. sen en iyisi merdiveni gösterme.

makinaciyz
makinaciyz
28 Haziran 2006

eğer alt katın alanı yüz m2 den fazla  ise ve dubleksi çizmezsen onay mühendisi üst katıda aynı alan olarak değerlendirir.ve projen 200m2 yi geçmiş olur. buda ikinci bir abonelik gerektirir. çizmekte fayda var.

furkan
furkan
28 Haziran 2006

dublex   i cizmen gerekiyor   ve  tapu da da dairenin catı piesli yada  du blex olduğu yazmalı

abdil26
abdil26
28 Haziran 2006

Arkadaşlar bursagaz da üst katında çizilmesini istorlar. Ayrıca projenin üstüne "gaz açımında dublex daire olduğu kontrol edilecek" diye not düşüyorlar.

zaferdogalgaz
zaferdogalgaz
28 Haziran 2006

Dublex dairenin hem normal kat planını hemde üst kat planını vereceksin. Proje dosyasına dairenin dublex olduğunu belirten tapu fotokopisini ilave edeceksin.İgdaşta böyle.

Yalnız apartman merdiveninin sahanlığı dublex dairenin ayrılmasına imkan vermeyecek şekilde ise tapu fotokopiside aranmıyor.

suatsoy
suatsoy
29 Haziran 2006

yahu arkadaşlar bi de şu var...sorum zetacad kullananlara... projede dubleks katları veya dükkanların galeri katlarını gösterirken ilgili katta kapısı olmayan birim var,yok efendim ağız sayısı daire ve dükkan sayısıyla uyumsuz falan diyo...nası çözücez bu sorunu...dublekslerin bi gösterimi var mı özel olarak...dükkan ve kazan daireleri gibi yani...888 ve 9001 misali...

furkan
furkan
29 Haziran 2006

sorunun  cözümü  mevcut kapı sayısı kadar ağız bırakıp dü.kkan sayısınıda göz önüne alarak kapasiteni  ona göre belirle   hiç bir sorun  kalmayacaktır

CAYMAC
CAYMAC
29 Haziran 2006

sana bi cinlik daha soylıyyım ama aramızda kalsın.ufacık bi kapı ciz 1 cm kalınlıgında o zaman hatayı yok edersın.ayrıca ılgıl gaz dagıtım şirketlerını ararsan onlar bu konuda değiştirme yapabiliyorlar

amulet
amulet
05 Temmuz 2006

Bİ APARTMANDA 16 DAİRE VAR VE SADECE EN UST KATTA İKİ DAİRE DUBLEX... BU DUBLEXLERIN SAHIBI UST KATADA OCAK KOYMAK ISTERSE KOLON DEBİ HEESABI DEİSİRMİ? DİER DAİRELER OCAK+KOMBİ

plumbum
plumbum
05 Temmuz 2006

bahsettigin dubleks dairelerin herbirerinin toplam debisi 5 m3/h i gecmiyorsa kolon hesabına ilave yapmana gerek yok, bıraşmanları 3,5 olarak al, daire içlerinde ise yine toplam debi kac ise onu al.

örnek daire içi:   2 ocak için 1,5m3/h + 24000 kcal/h kombi için 3,2 m3/h = 4,7 m3/h

KaraBey
KaraBey
09 Kasım 2007

arkadaşlar proje onayda olan bir dubleks dairemiz için dubleks tapusu istediler. ama tapu arsa tapusu bu projeyi nasıl onaylatacağız?

erkantrkmen
erkantrkmen
10 Kasım 2007

çorumda da çizilmesi isteniyor çünkü metrekare hesabı da düşünülüyor

eXpLosive
eXpLosive
14 Kasım 2007

zetacadde çizim yapıyorsan üst dubleks katı projede göster sana uyarı mesajı olarak verebilir ama sen yine de göster.çünkü onay müh. tarafından red olma riski var benim çok projem tesisat alt katta olmasına rağmen red oldu. ben yine de program öneride uyarı vermesine rağmen projede gösteriyorum. sen de göster niye gösteriyorsun diye bi problem yaşamassın

memoer
memoer
04 Ekim 2011

esgaz için dublex daire projesi hakkında bilgi verecek biri var mıdır arkadaşlar

Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.