Kojenerasyon tesisleri icin okadar onemli okadar ideal bir kazandir ki.Ustelik yuksek konveksiyon isi iletimine sahip olmasina ragmen kimse oneminin farkinda degil.Bu kazani buhar turbini ile akuple edin.Nasil bir verim elde edilecegini gorursunuz.
Selamlar
Bu kazanlarda Yuksek konveksiyon ile isi iletiminin sizce nasil bir avantaji vardir? Bunu bir dusunun.
Selamlar
Dogalgazin yanmasi sonucu konveksiyon ile isi iletimi saglanir.Dolayisi ile su borulu buhar kazanlari alev-duman borulu kazanlara gore daha yuksek verimlidir.Sebebine gelince silindirik alev-duman borulu kazanlar radyasyon ile isi iletimine mukavimdir.isitma sistemlerinde kullanilan dokme dilimli kazanlarda konveksiyon kazanlaridir.
Selamlar
La-Mont Tipi su borulu buhar kazanlari ile ilgili bitirme tezi projesine ihtiyac duyan universiteli arkadaslarimiz e-mail ile bana ulasabilirler.
Selamlar
Proje Talep Arkadaslarima
Bir kac gune kadar ornek bir projenin hesaplarini ( 35 bar kizdirici iki buharlastirici arasinda) scan edip burada yayinlayacagim.Zira googlda yapilan aramalarda bu sayfa 1.sayfa olarak cikmaktadir.Universiteli kardeslerimin bu paylasimdan yararlanmalari icin elimden geleni yapacagim.Ancak tek bir sartla.Zira kendi bitirme projelerini ezbere degil projenin icerigini ogrenmeleri kaydi ile.......
Selamlar
SÖZÜMÜ TUTTUM PROJEYİ GEÇDE OLSA YAYINLIYORUM.
BU VESİLE İLE PROF.DR SAYIN OĞUZ SOYLU HOCAMI RAHMETLE ANIYORUM.
SELAMLAR