Üye
Üye
06 Şubat 2007

Kardeşini Seç

Sevgili arkadaşlarım,

Hepimiz biliyoruz ki muasır medeniyet seviyesi ancak ve ancak eğitimle olur.Ve hepimiz biliyoruz ki eğitiminde maddi bir külfeti var.İşte burda da bu yollarda geçmiş bizlere büyük bir sorumluluk düşmektedir.Yararlı olacağına  inandığım  bir siteyi sizle paylaşmak istedim.sizin de bu siteyi ziyaret edeceğinize inanıyorum.

Evet arkadaşlarım nerden geleceğini bilmedikleri bir umutla hayata ve eğitimine devam eden bu çocuklarımıza umudun ta kendisi olalım.Zor koşullarda eğitim görmenin ne olduğunu hemen hemen hepimiz yaşamışızdır.

Siteyi ziyaret edin kararı siz verin.Ama fikirlerinizi bekliyorum.

www.kardesinisec.com

 


xman
xman
07 Şubat 2007

güzel bir konu,keşke herkes senin kadar duyarlı olsa


bilgen
bilgen
07 Şubat 2007

duyarlı insanlarla hayat bulacak bu siteden bizleri haberdar ettiğin için teşekkürler arkadaşım..

http://www.kardesinisec.com/ siteye emeği geçen herkezi yürekten teşekkürler.




Üye
Üye
07 Şubat 2007

Katılımınız ve samimi fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar.Siteyi çoğunuz ziyaret ettiniz yapabileceğimiz bir şey vardır mutlaka.

Site sözün bittiği yerdir arkadaşlar.

Kolay gelsin...




Üye
Üye
08 Şubat 2007

Siteyle tanışmayı teşekkürle karşılayan arkadaşım bilgen ve arkadaşlarımızın daha çok duyarlı olmasını umut eden arkadaşım xman size sonsuz şükranlarımı sunarım.Ben görevimi yaptım yapmaya da devam edeceğim.

"karanlığa bir mum da sen yak!!!"




xman
xman
08 Şubat 2007

ben de böyle hayırlı işlere imza attığından dolayı sana teşekkür ederim




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.

Benzer Konular
dogalgazfirmalari.com