vezir45
vezir45
15 Şubat 2007

Kombi marka tavsiyeleriniz...

30000 kcal. yoğuşmalı kombilerde marka tavsiyelerinizi bekliyorum...bana vaillant ve buderus tavsiye edildi...siz ne dersiniz?


tilsim988
tilsim988
15 Şubat 2007

Tek kelime ile alman buderus derim.Kolay gelsin.


tpsbaa
tpsbaa
15 Şubat 2007

 Aynen tek kelimeyle buderus derim tabi bmw ile hacımurat kıyaslamasını biliyorsun.


barissagdic
barissagdic
16 Şubat 2007

viessmann kullanmak mercedes kullanmak gibi


ozancirpan
Uzman ozancirpan
16 Şubat 2007

O zaman vaillant'ta Lamborghini


resulkorkmaz
Uzman resulkorkmaz
16 Şubat 2007

hepsi aynı ama vaillant bi başka güzel.teknik elemanız hepimiz bakalım özelliklerine yakıt tasarrufuna servis kalitesine herşeyine ondan sonra konuşalım.herkes çalıştığı yerin kullandığı modeli öğecek ama inanın ben vaillant ve buderus hayranıyım


KEMAL
KEMAL
16 Şubat 2007

DEĞERLİ ARKADAŞLAR KOMBİ DE KALİTE VIESSMANN ÇOK GÜZEL BİR KOMBİ ONUN ÜZERİNE KOMBİ TANIMAM SERVİSDE KALİTE EN ÖNEMLİSİ MÜŞTERİYE DEĞER..  




hakanoya
hakanoya
16 Şubat 2007

vaillant 362-7 aqua plus. yoğuşmasız. boyler ihtiyacın yok. vaillant kombinin mucidi.


yasintotaş
yasintotaş
16 Şubat 2007

barış cım en doğrusunu söleymişssinn vıessmann kullanmak mak ayrıcalıktır


cagatay52
cagatay52
16 Şubat 2007

Arkadaşlar çıkarın şu at gözlüklerinizi.tutturmuşsunuz vaillant buderus.FERROLİ ECONCEPT 35C.Alacaksanız bu kombiyi alın derim.ferrari gibi vallahi yakıtıda 1,3 multijet gibi..fiyatı ise buderus vaillanttanda azdır dikkatinizi çekerim.




dörtel
dörtel
16 Şubat 2007

AİRFEL C&M 35FF YOGUŞMALI bir inceleyin.

 




dğlgz_prof
dğlgz_prof
16 Şubat 2007

kadında rus kombide buderus.yoğuşmanın mucidi buderus diğer kombilere göre % 30 yakıt tasarrufu.biraz tecrube edin göreceksiniz.




resulkorkmaz
Uzman resulkorkmaz
16 Şubat 2007

bu işi uzatmaya gerek yok HEPSİ iyi yeter ya vallahi burası bilgi paylaşımından öte esnaf ağızına dönmeye başlayacak gibime geliyo.kusura bakmayın ama insanlar istediğini kullansın vaillant  ferroli buderus eca viessman airfel ariston baymak brutje bosch unical demirdöküm başka varsa artık hepsinin alıcıs var merak etmeyin.

 başka bi konuda tartışalım derim




horozdoğalgaz
horozdoğalgaz
17 Şubat 2007

bence buderus.

Her markanın kataloglarını incelerseniz aradaki teknoloji farklılıklarını görürsünüz. Buderus kullandığı yanma teknolojisi NASA nın uzay araçlarında kullandığı yanma teknolojisiyle aynıdır.Buderus sölüyor ben söylemiyorum...

Yalnız şunu da belirtmeden geçemiyecem Vaillantın Almanyada ürettiği kombiler bildiğim kadarıyla dünyanın en iyi kombileri. NEDENi ise KROM TİTAN EŞANJÖRÜ İLK VAİLLANT KULLANDI.SEBEBİ SICAGA, SICAKTAN SOĞUGA GEÇİŞDE EN DAYANIKLI ELEMENT.KROM TİTAN EŞANJÖR F16 SAVAŞ UÇAKLARININ EGZOST LARINDA KULLANILMAKTA.Fakat bu kombiler maalesef türkiyede satılmıyor.




Üye
Üye
17 Şubat 2007

Değerli arkadaşlar katkılarınızı takdirle takip ediyorum.Yalnız cümle aralarında kullanılan kelimelere dikkat etmeniz hem siteyi takip eden bizler için hem de forum kuralları açısından daha sağlıklı olacaktır.bilginin tartışıldığı bu sayfalarda kullanılan cümleler daha uygun olsun.Bu konuda daha çok dikkatli olacağınız için teşekkürler.

Kolay gelsin...




malatyadan
malatyadan
18 Nisan 2007

bence de Ariston  Genus PREMIUM %35 den fazla tasarruf, %107 verim, gövdeden max ısı kaybı % 0.5, ekstra güvenlik (IPX5D), herşeyi kendi yapabilen kontrol paneli, ebatlarının kücük olusu ve estetiği...cok uygun fiyatı nıda unutmamak lazım

baska ne aranır ki bi kombi de






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.