ÖZELLİKLE DOGALGAZ SEKTÖRÜNDE ÇALISAN MAKİNA MÜHENDİSİ ARKADASLAR AYLIK NET MAAŞINIZ NEDİR?KONUYA CEVAP YAZAN ARKADASLAR ÇALISTIKLARI İLİ VE MAAŞLARINI YAZARLARSA SEVİNİRİM..
BU KONUYU ACMAMIN NEDENİ BUGUN KONUŞTUGUM BİR FİRMA SAHİBİYDİ BEN İŞ ARIYORUM BANA NE KADARA ÇALISACAGIMI SORDU BENDE 1250-1300 YTL DEN AŞAGI ÇALIŞAMAM DEDİM.ODA FİRMAMDA ÇALISAN BİR MÜHENDİSİN MAAŞINI 1 YILDAN BERİ DAHA YENİ 750 YTL(DENİZLİDE) YE ÇIKARILDIGINI SÖYLEDİ BEN DE ŞOK OLDUM NASIL DEDİM İNSANIN OKUDUGU BÖLÜMEDE Mİ SAYGISI YOK KENDİNİ DÜSÜNMÜYORSA BARİ BAŞKALARINI DÜSÜNSÜN DEDİM!LÜTFEN ARAKADASLAR SİZİNLE BU KONUYU PAYLAŞMAK İSTİYORUM BANA YARDIMCI OLUN..........!
Arkadaşlar istanbul ve çorluda iki şubeye bakıyorum. Fiyat 1.500 YTL
İyi çalışmalar
smoke kardeşime katılıyorum okumanın ve zahmet çekmenin karşılığı bu olmamalı.vize final haftasında okulu bitirmek için çekilen zahmetleri ne çabuk unuttunuz arkadaşlar yapmayın lütfen.
iyi çalışmalar
peki iş bittikten sonra ustaya firmaya bir sorumluluk var mı mühendise var mı? bence sistem içinde odanın belirlediği üsret ve çizilen proje başına prim alınmalı. tabi yaşam şartları ve çalışma şekilleri önemli.
arkadaslar cidden, emege saygılı olmayan bi cok isveren var. e her bilinçsiz işveren ister ki elemanım ucuza çalıssın, bilmem ne maliyeti düsük olsun, bilmem ne gideri ucuz olsun... ( böyle düsünerek daha cok yanlıs yaptıklarının farkında degiller ne yazıkki )
önemli olan bizim kendimizi ezdirmememiz.yoksa kimsenin bizleri düsünecegi yok. mmo 1,150 yl den asagı çalısmayın diyor en basiti. bence de en az bu fiyata çalısın. belli bir efor sarfediyoruz, kafamısdan, gücümüzden, psikolojimizden veriyoruz dogalgaz isiyle uurasıyoruz. sırf size degil bize de yazık arkadaslar, sonuç olarak isveren bizim çalısmalarımızın farkında olsa da ( ne kadar çalısırsak çalısalm) 750 ye çalısan mühendis var, ben seni çalstıacagma gider bi mühendis alırım psikolojisiyle yaklasıyor... bu traji komik vakalarla is asantımıs boyunca karsılasacagız belki ama, bazı seylerin önüne geçmek lazım. kendimizi ezdirmemek, emege sahip cıkmak lazım...

VALLA ARKADAŞLAR BENCE EN İYİ ÇÖZÜM ŞU MAAŞLARI TARTIŞMADAN ÖNCE ELİNİZDE PARANIZ VARSA KENDİ FİRMANIZI AÇIIIINNNNNNN
Sevgili arkadaşlarım
Piyasada gerek bizzat gerekse arkadaşlarımız sayesinde hepimizin karşılaştığı sorunlarından biri de sizlerinde bahsettiği gibi yaşam standartlarına uygun bir ücretin olmaması.Bu gün piyasa durumuyla kirada oturan bir mühendis arkadaşımız inanın kültürel faaliyetlere,sosyal hayatına maddiyattan dolayı çok zor şartlarda zaman ayırır maalesef.Bu tüm meslekdaşımız için geçerli olmasa da çoğu meslekdaşımız için geçerli bir durum.Tüm bu sorunların çözümü üyesi olduğumuz MMO ve meslekdaşlarımızın oluşturduğu derneklerle birlikte hareket etmektir diye düşünüyorum.Bunun gibi yine bu sayfalarda bu tür konuları konuşmuştuk arkadaşlarımızla ve yine MMO,Derneklerle birlikte sorunları yasal zeminlere taşımak ve yine çözümü yasal zeminlerde aramaktır demiştik,şimdi MMO doğalgaz piyasasında çalışan firmalara SMM kaydı için yazı göndermiş.Bu da bir çözümdür.Zaten örgütlü bir yapıyla sorunların üstesinde gelemezsek sadece tartışarak gelmemiz çok zor.Onun için hep birlikte Bizler,MMO ve Derneklerimiz hep birlikte hareket etmemiz gerekir diye düşünüyorum.Tüm bunları söylerken farklı kimliklerle bu piyasada çalışan arkadaşlarımızı da unutmadık.
Kolay gelsin...
doğalsan doğalgaz malatya Isısan buderus Bayisi net maaşım 1400 ytl
bu arada önal dedigine katiliyorum
yine bu arada siteye üye olmak mitin binasini yapmaktan zormus 3 haftada ancak üye oldum 