cerenomi
cerenomi
03 Temmuz 2007

Doğal Gaz Eğitim

Selam arkadaşlar. benim doğal gazda 1 haftalık 1 deneyim süreci oldu şimdi urfada kendi firmamı kurdum yanımda 1 tesisatçı ve kaynakcı usta aldım. onlarında doğal gaz konusunda deneyimi yok. ama biz 1 aylığına malatyada  bir arkadaşın yanında eğitim amaçlı gideceğiz sizce bir ay ustalar ve benim eğitimim için yeterlimi ben makina mühendisiyim . daha önce özel sektörde çalışmıştım işi braktım ve bu işe giriştim. şimdiden zorlanıyorum gazın verilmesine 2 ay var.

 


CAYMAC
CAYMAC
03 Temmuz 2007

1 ay gibi kısa bir süre bu senin ve öğreten kişinin kapasitelerine bağlı ne desem boş olur.kimi insan 1 ayda çözer kimisi ise 1 yılda ama tavsiyem tek ağızdan değil birden çok kişiden tavsiye alrak yap işlerini en azından karşılaştırma yaparak en doğruyu bulursun.


buzz
buzz
03 Temmuz 2007

cerenomi seni cesaretinden dolayı tebrik ederim. 1 haftralık bi deneyim ve 1 aylık bir eğitimle firma açıyosun.ben bir seneye yakın zamandır doğalgaz üzerine çalışıyorum ve hala takıldığım çok yer oluyor.cesaretini kırmak istemem ama biraz daha eğitim al veya işi bilen ustalarla çalış.sonra çok zorluk çekersin

 




onalyokus
onalyokus
04 Temmuz 2007

BEN, MALATYA YERİNE KONYA YADA KAYSERİYE GİTMENİZİ ÖNERİRİM

 




bhs ısımak
bhs ısımak
04 Temmuz 2007

sayın hemşerim, ben de urfalıyım ve sana her türlü desteğe hazırım. b_yuncu@hotmail.com  adresini msn'ye ekle ve oradan bana her türlü sorunu özelde sorabilirsin. Ben urfa bireciktenim.


cerenomi
cerenomi
04 Temmuz 2007

merhaba hemşerim seni msn ekledim

 




bhs ısımak
bhs ısımak
04 Temmuz 2007

hemşerim, yanlış ekledin galiba...ya da sen yaz ben seni ekleyeyim..


cerenomi
cerenomi
05 Temmuz 2007

e- mail adresim serhatkamisli@hotmail.com

 






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.