tüpçi
tüpçi
29 Eylül 2007

SAHANLIK MAHALİ İÇİN TAAHÜTNAME

MANİSAGAZ ,BİNA SAHANLIK MAHALİNDE UZUN TUTULAN İÇ TESİSAT BORULARI İÇİN MÜŞTERİ TAAHÜTNAMESİ İSTİYOR.BUNUN BİR ÖRNEĞİNİ BULAMADIM NASIL BİRŞEY HAZIRLAMAM GEREKİYOR?


ibilge
ibilge
29 Eylül 2007

Merhaba.Müsterinin bu taahhütnameyi noterde onaylatmasi lazim.Noterde taahhütnamenin örnei vardir.Ya da gaz dagitim sirketinde.

Kolay gelsin.

 

 




resulkorkmaz
Uzman resulkorkmaz
29 Eylül 2007

gaz dağıtım şirketinde bu taahhütnamenin örneğini bulamazsınız yazacağınız taahhüde gaz dağıtım şirketi kontrol mühendisinin istediği şeyleri yazman yeterli olacağı kanısındayım.


ibilge
ibilge
29 Eylül 2007

Kombi bacasi icin verilmis bir taahhütname.isine yarar nitelikte sanirim...

 

BADAŞ İÇ TESİSAT ŞEFLİĞİNE


....... referans numaralı abonenizim. Doğal gaz iç tesisatımın kombi bacasının bina dışına çıkarıldığı mahal ile ilgili ileride herhangi bir şikayet durumunda veya BADAŞ talep ettiğinde BADAŞ'ın istediği şekilde değiştireceğimi ve BADAŞ'tan hiçbir talepte bulunmayacağımı kabul ve taahhüt ederim.





mefisto
mefisto
29 Eylül 2007

Evet arkadaşım ibilgenin de dediği gibi güzel bir Türkçe ve anlaşılır bir dille yazılmış konuyu özetleyen taahhütname yeterli olacaktır kanısındayım. Genede gaz dağıtım şirketinin görüşünü al. Biliyorsun son sözü onlar söyler.


tilsim988
tilsim988
29 Eylül 2007

ya benim anlamadıgım sahanlıkta uzun tesisat olayı nasıl oluyor izmirdede sahanlıkta te olayı war onada taahütname isteniyor.


CAYMAC
CAYMAC
03 Kasım 2007

SAHANLIKTA SAYAÇTAN SONRA DİREK DAİRE İÇİNE GİRİLMESİ İSTENİYOR NEDENİNE GELİCE DE DÜŞÜNÜN HER DAİRE İÇİN SAHANLIKTA AYRI BORU VE EK PARÇA GÖRÜNTÜ AÇISINDAN BİR KİRLİLK OLUŞTURMAZ MI ?.AYRICA BİNADAN HERHANGİ BAŞKA BİR DAİRE SAHIBI BU KONUDA ŞİKAYET EDERSE GAZ DAĞITIM FİRMASI MAHKEMELİK OLABİLİR.

İŞTE BU GİBİ SORUNLARLA UĞRAŞMAMAK İÇİN GAZ DAĞITIM ŞİRKETİ MUTLAKA SAYAÇTAN SONRA DAİRE İÇİNE GİRİLMESİ KONUSUNDA ÇOK DİKKAT EDİYOR






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.