Konu: Deprem sensörü fiyatları ?

canbul
canbul
26 Şubat 2007

 

Hayati Bey,

180-ytl  alında satılan cihazların problemli denilmesi sizin için pek hoş olmadığını belirtmişsiniz, peki sizler bu cihazları 1 yıl önce 600-700 ytl'lerde satarken sizce size bu hiç yakıştımı, şu anda kim neyin savunmasını yapıyorsunuz, bu cihazların 5 yıl garantisi verecekseniz, 2 yılda bir akü değişimi yapacaksanız zafer beyin vermis olduğu fiyat normal bir fiyattır. güvenlik adına bir cihaz cikariyorsunuz ama hertürlü sahte alarmı veriyor siz öncelikle ileride yaşanacak olası bir sarsıntıda neler yapacağınızı düşünün. Ben bir taahütcü ve nihayi tüketici olarak sizler için gerekli yerler gerekli şikayetimi yaptım bilgilerinize.

Unutmayınki  bu ürünler can güvenliği için yapılmaktadır, ticari plan 2.fazda yer almalıdır, (Tafsiye Edilir).

 




zafko
zafko
26 Şubat 2007

sayın canbul duyarlı bir tüketici olarak size çok teşekkür ederim biz cihazımızın sonuna kadar arkasındayız ve bu piyasada kaliteli tek firma olmayı hedefliyoruz bu vesileyle sizlerden destek bekliyoruz cihazımız piyasaya çıktı şu an satışlarımız başladı bilgilerinize saygılarımla zafer kocaman. www.dagsis.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. ilginize çok teşekkür ederim. Bir not daha bizim bu cihazı çıkartmamızın amacı insanları kazıklanmaktan kurtarmaktır.


ışıl
ışıl
26 Şubat 2007

arkAdAşlar GAZKES nasıl acaba...mArkalarla ilgili pek bir bilgim olmAdığı için şu an arAştırma aşamasındayım...


canbul
canbul
27 Şubat 2007

arkadaslar' deprem cihazi olarak son zamanlarda  kullanmis oldugum marka ITEK. ve cokta memnunum gerek cihazlari ve gereksede servis acisindan duyarli ve ilgililer. Ben 5yildan beri ITEK urunlerini kullanmaktayim ve bu gune kadar hicbir firmadan almadigim ilgiyi vermektedirler.  Kaliteli urun istiyorsaniz  ITEK TAVSIYE EDIYORUM.




hexe_dido_
hexe_dido_
27 Şubat 2007

paylasımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...


Administrator
Site Yöneticisi Administrator
27 Şubat 2007

  • Site içerisinde kişisel-kurumsal ticari kaygılar içeren yada bir markayı/kurumu abartılı bir biçimde öven mesajlar atılamaz. Bu tip mesajlar moderatörlerce incelendikten sonra haber verilmeksizin silinecektir.

Lütfen Forum Kuralları  dahilinde mesaj yazmaya özen gösterelim.

BU KONU İÇİNDE BULUNAN KURAL DIŞI MESAJLAR SİTE YÖNETİCİLERİ TARAFINDAN SİLİNMİŞTİR.






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.