Sn. Yöneticiler,
Forumdaki üye kalitesini yükseltmek amacıyla bir takım çalışmalar yapılması kanaatindeyim. Bunca emek vererek ortaya çıkardığınız bu bilgi kaynağında gereksiz insanlara, gereksiz konuşmalara bu saatten sonra hiç gerek yoktur. Sözü fazla uzatmadan bu durumda üyeliğin paralı olması gerektiğini düşünüyorum. Tabi ki kalkıp burda çok büyük paralardan sözetmiyorum ancak küçük çakıl taşlarının dökülmesi için uygun bir miktar söz konusu olabilir. Bu şekilde aynı elek misali üst kısımda forum için çabalayan, saygılı, emektar üyelerimiz kalacak geri kalanlar ise zaten sömürmek veya stres atmak amacıyla kullandıkları bir ortamdan uzak kalacaklardır. Tabiki bu durumun iyice irdelenmesi gerekir. Mesela bu önerim oylamaya sunulabilir. Anket yapılabilir.
Öğrenci arkadaşlarımızın mağdur olmaması için onlara uygun bir miktarda indirim söz konusu olmalıdır. Sonuçta hepimiz öğrenci olduk.
Saygılarımla
daha da saçmalama
Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim. Ben bir öneri sundum sadece isteyen kabul eder isteyen etmez. Herkes kendi fikrini sunmak konusunda özgürdür ancak bu şekilde bodoslama dalınmasınada izin vermem. Adabınızla açıklama yapacaksanız buyrun yoksa hiç konuşmayın..Ayrıca bir mesajın gereksiz olup olmadığını anlamak için okumak gerekmez mi? Yoksa telepati yoluyla mı algılıyorsunuz?
Bu zihniyetten kurtulmamız lazım , para verilirse kalite artar , para verirsek seviyeli insanlar gelir , paralı okullar daha iyi ,paralı asker daha düzenli v.s arkadaşımın şahsına söylemiyorum isteyen istediği gibi anlayabilir bu söylediklerimi ; ancak sevgiyle , bilgiyle , emekle yapılan her iş başarılı olacaktır ,başarıdan kastım çok para falan değil zaten çok para isteyen insanın Mühendislik yapmasını anlamıyorum gitsin çok para kazandıran başka işler yapabilir.Arkadaşımın önerisinede saygı duyuyorum , ben siteye üye olduktan 6 ay sonra utana sıkıla bir msn yolladım ondan önce tüm forum sayfalarını okudum çok faydasını gördüm yeni arkadaşlara tek tavsiyem budur . Herkese ii çalışmalar .
Önerime saygı duyduğunuz için teşekkür ederim. Bu öneri doğruluğu herkes tarafından kabul görmüş bir şey değildir. Herkese göre farklı anlamlar taşıyabilir. Ancak ne yazık ki eski Yeşilçam filmlerinde ki gibi fakir ama mutlu genç imajı günümüzde hiç bir şey ifade etmemektedir. Bunu inkar edenlerin sanırım gözlerine bir perde inmiştir. Mühendislik ten bahsediyorsunuz. Söyler misiniz bana üniversiteden mezun olduktan sonra tam anlamıyla bir mühendis misiniz? Ek olarak hiçbir eğitim almadan ne kadar yol alabilirsiniz? Bu eğitimleri de kimse hayır uğruna yapmamaktadır. En basitinden bir yetki belgesi alabilmek için odaya ne kadar ücret ödüyoruz? Bunu göz ardı etmek çok yanlış olur. Bu şekilde söylediklerimden dolayı size de hak vermediğim anlaşılmasın lütfen. Mutlaka sevgiyle , bilgiyle , emekle yapılan her iş başarılı olacaktır ancak ne yazık ki o kağıt parçası olmadan nereye kadar. Burada kimse çok para kazanmaktan bahsetmedi. Sonuçta üyelik yoluyla gelen birikim kimsenin cebine gitmeyecek ve yine bizim için daha verimli bir ortam oluşturulması amacıyla kullanılacaktır. Buna eminim.
davetiye sistemki üyelik yapılırsa davet edende sorumlu olacağı için kalite artar..
üyelik sistemini paralı yaparak kalite artmaz! sadece paralı üyelik olmuş olur..
Sizinki de bir bana göre olumlu bir öneri. Teşekkürler.
Korkarım ki o zaman forum zaten az olan üye sayısının çoğunluğunu kaybeder, ortam dağılır...
Sn. arandur,
Foruma üye olup çok uzun süre uğramayan bir üyenin faydası olup olmayacağı konusunda da tartışmaya mahal vermemek gerekir. Ayrıca sadece sömürme amacıyla burada olanlar en azından verilecek cüzi bir üyelik ücretiyle tüm foruma faydalı olacaktır.
ben bu forumda bir kalitesizlik göremiyorum konuyu açan arkadaş görmeme yardımcı olabilir mi acaba
Ben hiçbir yazımda forumun kalitesiz olduğundan bahsetmedim. Aksine bu forum sayesinde bir çok şey öğrendim. Katkı da bulunan tüm arkadaşlarıma ve büyüklerime buradan ayrıca çok teşekkür ediyorum.
Genellikle nedense faydasızlıktan ve seviyesizlikten dem vurmuş arkadaşlarımız her ne kadar ben bu kelimeleri kullanmamış olsam da. Bunları çağrıştıracak cümleler kurduğumu da düşünmüyorum kim ne derse desin. Arkadaşlar tekrar söylüyorum bu ortamın kalitesiz veya seviyesiz olduğu anlamını çıkartabileceğiniz hiçbir cümle kurmadım kurmam da . Ekmek yediği kaba tüküren biri değilim. Lütfen artık bunun üzerinden yorum yapmayın.
Belirli bir saygı çerçevesinde düşüncelerimi paylaşmak amacıyla forumda bu konuyu açtım. Lütfen aynı hassasiyetle cevaplarsanız sevinirim.
Saygılarımla
Sn. Yöneticiler,
Forumdaki üye kalitesini yükseltmek amacıyla bir takım çalışmalar yapılması kanaatindeyim. Bunca emek vererek ortaya çıkardığınız bu bilgi kaynağında gereksiz insanlara, gereksiz konuşmalara bu saatten sonra hiç gerek yoktur.
Saygılarımla
Sn. Yöneticiler,
Forumdaki üye kalitesini yükseltmek amacıyla bir takım çalışmalar yapılması kanaatindeyim. Bunca emek vererek ortaya çıkardığınız bu bilgi kaynağında gereksiz insanlara, gereksiz konuşmalara bu saatten sonra hiç gerek yoktur.
Saygılarımla
Sn. lecealex,
Bunca yazılandan sonra gidip sadece bunu bana gösteriyorsanız size söyleyebilecek bir sözüm yoktur inanın. Ayrıca lütfen son yazdıklarımı iyice bir okuyun. Orada üstüne basa basa koyu harflerle böyle bir amacım olmadığını ve bunun üzerinden bana cevap verilmemesini rica ettim. Benim amacım burada bir kaos ortamı yaratmak yada kimseyi yermek değildir. Ne ben aynı şeyleri tekrar tekrar yazmayı ne de başkaları aynı şeyleri tekrar tekrar okumayı ister. Lütfen yaklaşımınızı farklı yönlerden gerçekleştirin.
Saygılarımla