3 sıra delikli yer ocağı için dikkat etmen gereken şey şudur; önce her bir dairesel bekin çapını ölç. ölçtüğün değere göre debini belirleyebilirsin.eğer zetacad kullanıyorsan, 25+16 cmlik tek ocak tipi var onu seçmende yeterli gelir(oda yaklaşık 31000 kcal/h değer eder).ama daha sağlam olması adına ölçtüğün bek çaplarınıda buraya yazman gerekmektedir.
kullanıcağınız döner ocağı ve bek ocağının tse belgesi varmı? gaz dağıtım firmanız bu tip cihazlar için tse belgesi istiyormu? eğer cihazlar eskiyse-büyük ihtimalle eskidir- bu cihazlar 21mbarda çalışır ama alev boyun düşük olacağından ileride faturada sıkıntı yaşayabilir.ama yeni cihaz alacaksanız 21 mbarda çalışan cihazlar var onlarda hiç bir sıkıntı yaşamazsınız.
tost makinası,köfte ocağı,çay ocağı gibi cihazları 21 mbarda ben çok çalıştırdım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.ancak bu cihazların genelde tse belgesi olmadığı için bazen sıkıntı olabiliyor.