Metraj ve kullanacağın fitingslere göre boru çapını belirlemen lazım. Sobaya gelince 14 m2 için 7000 kcal lik yeterli olur.
Soğuk su girişine bakır parçanın ucuna çekvalf-filtre-vana
kalorifer girişine filtre-vana
kalorifer çıkışına vana
Ayrıca tahliyeyi bir hortumla gidere veya süzgeç olan ıslak bir zemine çıkarman gerekiyor(kombinin bulunduğu mekanda süzgeç varsa boş bırakabilirsin)
Arkadaşlar topraklama için kullanılan bakır çubukların önemini bizler biliyruz. Ama bilmeyenlerde var onlara ne demeli. Çubukları ucuza mal etmek için boyalı demir çubuk kullananlar var bunu biliyormsunuz. Yaklaşık bakır fiyatının dörtte biri-beşte biri fiyatına ve bu çubuklar gaz dağıtım firmalarındaki yetkili mühendislerin gözünden kaçıyor.
Topraklamanın önemini herkese anlatalım.
Arkadaşlar oda termostatı veya termostatik vana tercih sizin ama ikisinden birini kullanmanızı öneriyorum. Çünkü enerji tasarrufu yapacağınız kesin.
inegöl için:
Abone bağlantı bedeli, her bir daire ya da işletmenin brüt alanının ilk 200m2'si için 180USD+KDV'dir.
Bencede gaz firması ile görüş . kömür kazanı ile doğalgaz kazanı beraber olabilir ama senin bunu uyguluyacağın kazan daresi buna müsitmi değilmi en sağlıklı bilgiyi gaz dağıtım şirketinden alabilirsin.
Arkadaşlar bende Onal a katılıyorum kesinlikle hermetik kombi. Yoğuşmalı cihazlarda bahsedilen verimleri almak için neler yapılacağını onal arkadaşım gayet güzel açıklamış bu şartları sağlamak bana göre çok zor.