Programs
Programs
17 Eylül 2013

Kolon Projesi Hata Acil Yardım

Arkadaslar öncelikle herkese kolay gelsin .. sorunu arattım forumda bulamadım.. doğalgaz sektöründe yeniyim .. Dün ilk kez yer tipi servis kutusu projesi çizdim kolon + 1 iç tesisat .. Fakat projeyi gönderdiğimde Red aldı red sebebi ise '' YERDEN HAT GİDEMEZ BOŞLUKTAKİ HATLARI AÇIKLAYINIZ'' Bir türlü anlayamadım neyden bahsediyor ..

Proje hakkında bilgi vermem gerekirse .. bina girişinden önce bahçe duvarı var bina girişine kadar 3 m.. bahçe duvarı yüksekliği 60 cm.. servis kutusu bahçe duvarının giriş kısmında.. servis kutusundan çıkan hat bahçe duvarının üzerine kadar yüksekliyor ve konsolla sabitlenerek ilerliyor zetacad buna açıktan hat uyarısı verdi ama ben o hattı açıklama kısmında konsolla sabitlenmiştir diye belirttim .. o halde bu red sebebi ne ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden Teşekkürler


Programs
Programs
17 Eylül 2013

Kimse cevaplamamıs ama tesekkürler sorunu çözdüm belki benim gibi yeni olupta bu sorunla karşılaşıp yardım bulamayacaklar olur diye çözümü söylüyorum gerçi çok basitmiş :)

Yer tipi servis kutusundan çıkan hattın toprak haltında yaklasık 40 cm ilerlemesi var onu gömülü hat olarak işaretledikten sonra zetacad bahçe duvarındaki açıklamayıda otomatik olarak tanıdı ..





Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.