creepy050
creepy050
21 Ocak 2007

Site İçi Doğal Gaz İşi

benim bi sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim.

sitede 4 apartman var.birindeki kazan ile 4 apartmanda ısınacak.fakat diğer apartmanlara da ocak için vana bırakcam.tek servis kutusu istemeyi düşünüyorum.ozaman zetacad ile çizimde 4 apartmanı birden mi çizcem???gömülü hatta ayırım yapıp apartmanlara gönderebiliyormuyum?

yardımcı olursanız cook sevinirim.şimdiden teşekkürler

 


Bertun
Bertun
21 Ocak 2007

DEĞERLİ ARKADAŞIM SİTEDEKİ 4 APARTMAN İÇİN AYRI AYRI SERVİS KUTUS İSTEMENDE ÇOK BÜYÜK FAYDA VAR.ZİRA İLERDE MERKEZİ SİSTEM İPTAL EDİLEREK BİREYSEL KULLANIMA GEÇİLEBİLİR.İLERDE BU SIKINTININ YAŞANMAMASI İÇİN BAŞLANGIÇTA BU ŞKELİDE BİR ÇÖZÜM BULMAN ÇOK DAHA İYİ OLUR.ANCAK 4 SİTEYİ BESLEYECEK KAZANIN BULUNDUĞU APARTMANA 300 MBAR LIK SERVİS KUTUSU TALEP EDEBİLİR BU S.K TUSUNDAN HEM KAZANI HEMDE DAİRELERİ BESLEYEBİLİRSİN.SADECE DAİRE İÇ TESİSATLARI HATTINA 300/21 MBAR REGÜLATÖR GEREKLİ.kOLAY GELSİN


creepy050
creepy050
22 Ocak 2007

ço teşekkür ederim  cevapladığınız için.ben dediğiniz gib ayrı servi kutusu isteyim.yalnız gömülü hatta ayırım yapabiliyor muyum?gömülü hatta (torağın içinde) regülatör koyup basınç düşürebiliyormuyum?

son bi sorum daha war.bina sitenin ortasına bakıyor.servis kutusu binanın hertürlü arkasında kalıyor. binanın arka cephesinden girip kolon tesisatı yapabiliyor muyum?

yardımcı olursanız çok memnun olurum.şimdiden çok teşekkürler 




hunter
hunter
23 Ocak 2007

ARKADAŞIM BENİM SÖYLEDİĞİM SAMSUN İÇİN GEÇERLİ OLACAK AMA ORADADA MUHTEMELEN AYNISIDIR.

TOPRAK ALTINDA AYRIM YAPABİLİRSİN FAKAT TOPRAK ALTINA REGÜLATÖR KOYULMASI GİBİ BİR UYGULAMA OLMUYOR.

VE BİNANIN ARKASINDAN BODRUM GİBİ BİR YERE GİRERSEN VE ORADAKİ KAPI AÇILABİLİR KONUMDA OLURSA BİNA ARKASINDAN GİRİŞ YAPABİLİRSİN.

AMA SERVİS KUTUSU SORUNUNDAKİ TAVSİYEM HER BİNAYA AYRI AYRI VE KAZAN OLANDAKİNİN 300mbar DİĞERLERİNİN 21mbar OLMASI.

KOLAY GELSİN...

 




creepy050
creepy050
23 Ocak 2007

bina arkası için ordaki kapı açılabilir konumda ise demişiniz de tam anlayamadı.biraz daha açık söyleyebilir misiniz acaba?yani kapı ile nasıl bi alakası var?

teşekkürler




hunter
hunter
23 Ocak 2007

YANİ GAZ BORUSUNA KİLİTLİ BİR KAPI OLMADAN MÜDAHALE EDİLEBİLMESİ GEREKTİĞİDİR.






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.