Konu: DOĞALGAZLA SOĞUTMA FORUMU

dabisos
dabisos
15 Şubat 2007

oktay363636 yazdı:
*Bildiğiniz gibi doğalgazda dışa bağımlılığımız devam ediyor ve ihtiyaç olduğu için de bu bağımlılığımız devam edecek gibi görünüyor.Soğutma içinde doğalgaz kullanıldığında ileride önümüze çok büyük sorunlar çıkmaz mı? acaba tek tip yakıta doğru mu gidiyoruz?

bu konuda hepimizin bildiği bir şey var Türkiye de doğalgaz var ve bu neden kullanılmıyor.En büyük sebep bu değil mi bizim dışa bağımlı olmamızın sebebi.ama alternatif olarak da çok sıkıntı çekilmesi durumunda sözkonusu sistem elektrikle veya fuel-oil ile de çalıştırılabilir.

 




dabisos
dabisos
15 Şubat 2007

oktay363636 yazdı:
*Doğalgaz ile soğutma konusunda aklımıza gelmeyen ve sizin paylaşacaklarınız mutlaka vardır.Dahası neler söyleyebilirsiniz? Mesala “Bu işde çalışacak Mühendislerin ve bu işi meslek edinmiş arkadaşlarımızın belli bir eğitimden geçmesi gerekir” fikrine günümüz gerçekleride göz önüne alınarak neler denilebilir?

 

hepimizin bildiği gibi eğitim süreci hayatımız boyunca devam etmeli bu konuda da çalışmak isteyen arkadaşlarımız da sürekli çalışmaları gerekir ve birikimli olmaları gerekir.konu ile de sorular geldikçe biz de cevaplarız




dabisos
dabisos
15 Şubat 2007

oktay363636 yazdı:
*Örnek projeler verebilir misiniz?

örnek projeleri download bölümüne ekleyeceğim.Takip edebilirsiniz




dabisos
dabisos
15 Şubat 2007

Sorularınız geldikçe sizlerle birlikte olmaya çalışacağım.hepinize hayatınız boyunca iyi çalışmalar dilerim


Üye
Üye
15 Şubat 2007

Bundan sonra da sitemizin daimi üyesi olacak Sayın Yaşar KAHRAMAN'a katılımları için şahsım ve dp ailesi olarak teşekkür eder bize olan katkılarından dolayı saygılarımızı sunarız.

 






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.