yaman
yaman
20 Nisan 2007

ana kolon tesisatı problemi

iyi günler arkadaşlar bir sorum olacak sizlere büyük bir işmerkezinin önüne igdaş servis kutusu koymuş bir iş yeride kutudan kendine özel bir hat alıp diğer birimler için bir ağız bırakmış yani bu iş merkezinde herkes kendine özel hat almaya uğraşıyo başka bir iş yeri için bizde bir hat alırsak bu şekilde çizilecek olan bir projeyi igdaşdan onaylatmamız mümkün olur mu yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.


akstartokat
akstartokat
20 Nisan 2007

                        Yaman burada önemli olan mevcut kullanıcıların maximum tüketim değerleridir. Ayrıca mevcut kutunun tipini belirtmen gerekiyor. Son olarakta senin hat almak istediğin iş merkezinin tüketimini belirtmelisin. Şartname gereği bi sakınca yok alabilirsin.

       Ayrıca sana bi tavsiyem olacak. Bu gibi sorunları olduğu zaman basit bi röleve çizip sorunla beraber ekleyebilirsen kanımca daha süper olacak.

Kolay gelsin




yaman
yaman
20 Nisan 2007

kutu tipi s300 benim hat almak istediğim iş yerindeki tüketim değeri 5,5 m3/h ancak iş merkezinin toplam tüketim değerini şuan bilmiyorum






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.