ceryan67
ceryan67
23 Ağustos 2007

Ana konulalar en üstte olabilir mi?

Merhabalar,

Küçük bir önerim olacak site kullanımının daha iyi olması açısından.  Örneğin iç tesisat başlığı altında bir sürü konu var ve dağınık şekilde bulunuyorlar. Diğer başlıklarda da aynı durum görünüyor. Önerim; Bazı konuların önem sırasına göre forumun üstünde sabit olarak kalmasıyla yeni üyelerin konulara daha çabuk ulaşmasını ve doğru bilgilenmesini sağlamak. Örneğin Merkezi Sistem Projelerinde, yeni başlayanlar(ben) için hesaplarda kullanılan bilgiler örnek bir uygulamayla forumun en üstünde bulunabilir. Bu şekilde hazırlanan aydınlatıcı çalışmalar mevcut forumda . Foruma ilk defa giren biri öncelikle bu konuyu araştırdıktan sonra soracağı sorular daha anlaşılır ve mantıklı olur. Teşekkürler.

 


Asur
Uzman Asur
29 Ağustos 2007

Öncelikle sektörümüzün gözbebeği, ilk ve tek paylaşım sitesi olan dp.com'a sahip çıkan bir ailesi olduğunu gösteren bu öneriler için siz değerli arkadaşlarıma yönetim adına teşekkür ederim.

Öneriniz İstatistik bölümüzde En Çok Görüntülenen 20 Konu sıralamasında yer alan başlıklar ile pilot uygulamaya başlamıştır.
Yanında Vıcık Konu simgesini gördüğünüz başlıklar bu uygulama dahilinde ilgili forumda üste taşınmış başlıklardır. Bu uygulama belirli bir süre takip edilecek herhangi bir olumsuzluk görülmediği takdirde her forum başlığı altında en az 5 başlık seçilerek devam edilecektir.

 




ceryan67
ceryan67
13 Eylül 2007

Açıklamalar için teşekkürler.




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.