dorukhan1977
dorukhan1977
13 Haziran 2008

ORtak Servis kutu kullanimi

Arkadaslar SK kutusu ile ilgili bir sey sormak istiyorum.
Ayni sokak uzerinde bir apartman (5 daireden olusuyor),  bir dairelik  tek katli mustakil  İki adet bina dusunun.
Bu binalar birbirine bitisik degil. aralarinda yaklasik 2-3 metrelik bir mesafe var.
Apt. girisine S200 tipi SK kutusu koyulmus. 5 dairelik apt. henuz gaz kullanmiyor, kolon hatti cekilmemis.
Simdi tek katli mustakil dairedeki musteri gaz kullanmak istiyor. Ama bu mustakil binanin onunda SK yok. Sorum yandaki apt. ın SK'sından hat alınınp alınamayacagı.
Cevaplariniz ve paylasiminiz icin tesekkur ederim.


resulkorkmaz
Uzman resulkorkmaz
13 Haziran 2008

yönetmeliklerde bina kapı arası 5 mt den fazla ise ortak kutu olarak kullanılamaz.ayrıca bitişik nizam değil ise büyük ihtimal ortak kutu değildir.durumu en ii dağıtım şirketinde işletme kısmı bilecektir.




kedice
kedice
13 Haziran 2008

bağlı bulunduğu şebeke şefliğine ulaş sistemde kutu ikisinemi ait görünür. ayrıca bana göre ikisine ait.


zorfi
zorfi
16 Haziran 2008

epdk normalde her bina için ayrı servis kutusu konulmasını şart koşmakta ve şu aynı sk dan beslenen binaların tetkikleri yapılmakta. hele bitişik nizam olmayan binalarda sk birden fazla tüketim için bırakmamışlardır diye düşünüyorum.






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.