ya rakadaşlar bu zetacadi öğrenemeyecekmiyim.
merdiven sahanlığa kolon havalandıırılması yerine gaz alarm cihazı koyacağım.peki gaz alarm cihazı ekle diyorum. gaz alarm cihazının yanında selenoid vana ile irtibatkandırılmıştır diye bir ibare çıkıyor.bende bunu silemiyorum.açıklamda ikon diye belirtiyorum ama ama selenoid vana ile irtibatlandırılmıştır yazısının altına yapışıyor.olmuyor.
size sorum kolon projesinde en üst katttaki merdiven sahanlığına kolon için gaz alarm cihazını nasıl koyabilirm.çıldıracağım.
iyi tespit olmuyor, selenoid vana ile irtibatlı yazısı sabit halbuki seçilebilir olmalı, durumu zetacad'e bildirdim, güncelleme bekliycez
bu şekilde çok saçma oluyor.merdiven sahanlıkları için çok kullanılan gaz alarm cihazlarını düşünmemeleri çok garip gerçekten.bu programın çok eksiği var.