Administrator
Site Yöneticisi Administrator
11 Nisan 2011

Antalya’da Bu Yıl 7bin Abone Hedefleniyor

Antalya'nın doğalgaz yatırım ve dağıtım işini üstlenen Olimposgaz, 2007 yılında başladığı çalışmalarında 50 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Antalya'da ise şuan 49 abone gaz kullanıyor. Şirket faturaların düşüklüğü sebebiyle sayaçları bile okutmuyor.

Olimposgaz, doğalgazı Antalya'nın geneline ulaştırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antalya'ya 70 kilometrelik doğalgaz hattı kazandıran şirket bu yıl iki etap halinde gerçekleştireceği çalışmayla bu yıl 118 kilometrelik daha yatırımı yapacak. Turizm sebebiyle inşaat yasağının başladığı 15 Mayıs'a kadar 53 kilometrelik hat döşemeyi planlayan Olimposgaz, ekim ayından Mayıs 2012'ye kadar geri kalan kısmı tamamlayacak.

Çalışmaları yerinde göstermek için düzenledikleri saha turunda gazetecilere bilgi veren Energaz Yapım Direktörü Alim Karataş, yıl sonu itibariyle Antalya'ya 50 milyon liralık yatırım gerçekleştirmiş olacaklarını söyledi. Karataş, çalışmalarını özveriyle sürdürdüklerini anlattı. Antalya'da imardan kaynaklı sıkıntılar sebebiyle istedikleri hızda çalışamadıklarını belirten Karataş, "Yenidoğan Mahallesi'nde 740 abonemize doğalgaz ulaştı. Bunlardan 49'u gazı kullanıyor. İki ayda 10 lira fatura ödüyorlar. Fatura miktarı düşük olduğu için sayaç okumaya bile gitmiyoruz." diye konuştu. Antalya'nın yanı sıra 9 ilde daha hizmet verdiklerini, ancak hiçbir şehirde olmayan imar sorunlarıyla Antalya'da karşılaştıklarını ifade eden Karataş, "Antalya'da problemler çıkıyor. Davalarla uğraşıyoruz. Şahsi mülkiyet sorunları var." dedi.

'YILSONU İTİBARİYLE 7 BİN BAĞLANTI YAPMAYI HEDEFLİYORUZ'

Yılsonunda Kepez'de 19 bin konutun yanı sıra, Serik, Kadriye ve Belek'te bin 200 bağımsız birime gaz ulaşacaklarını dile getiren Karataş, çalışmaların 15 ekip tarafından sürdürüldüğünü belirtti. Bu yılsonu itibariyle 7 bin bağlantı yapmayı planladıklarını kaydeden Karataş, "2012 sonunda isteyene doğalgaz verebileceğiz." ifadesini kullandı. Projenin 30 yıl süreli olduğunu hatırlatan Karataş, Antalya'nın gelişimine göre şehir merkezi ile Serik ve Kemer ilçeleri de dahil olmak üzere 3 bin kilometrelik yatırım yapılmasının planlandığı bilgisini paylaştı.


escapemakina
escapemakina
13 Nisan 2011

iç tesisatta kaç ekip var?


muhendisce
muhendisce
13 Nisan 2011

escapemakina yazdı:
iç tesisatta kaç ekip var?
\r
\r
Güzel bir soru :))




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.

dogalgazfirmalari.com