poyrazx
poyrazx
28 Mayıs 2008

Site içi lüks tadilat ve aidat ödemesi

Şimdi bir siteden 60 bin ytl ye daire aldım. 145 metrekare. Aynı bahçede toplam 8 tane site var. Siteye birkaç şey yaptırmak istiyor yöneticiler. Bazılarını mantıklı bazılarını mantıksız buluyorum.

Mesela birkaç kapısı var bu bahçenin. Bütün kapıları kapatıp tek bir kapıyı açık bırakacaklarmış. Ve siteye vardiyalı 2 tane güvenlik elemanı alacaklarmış. Daha geçen sene almış olduğumuz sıfır binaların ve bahçenin olduğu bu yerde bahçe duvarlarının üzerindeki demirleri bile söktürüp daha farklısını takacaklarmış... Zaten çevre düzenleme parası adı altında mütahite 6 milyar para ödedim geçen ay. Bunlar yeni düzenlemeler yapacaklarmış.

Şimdi birincisi benim sitem en ucta.. Bana en yakın bakkal benim sitemin kapısının karşısında yakın. Ama o bakkala bile gidebilmek için site bahçesinin öteki ucundaki kapıdan çıkmam gerekecekmiş. Yani bana iyilikten çok kötülük yapacaklar. Ve hiç gerekli olmadığı halde 2 tane güvenlik görevlisi alacaklar. Niye gerekli değil diyorum çünkü 8 tane sitede 1 tane güvenlik görevlisi neyi koruyacak.. Girecek hırsız duvardan atlar girer..Ayrıca ben bu evi 150 milyara almış olsaydım onu bunu şunu düşünmezdim.. Ama ucuza aldığımız evlerde lüx hayat yaşamamızı istiyorlar. Kulağa hem hoş hem gereksiz hem de pahalı geliyor.. Bu durumda ben genel 8 site için toplanan aidatı vermesem ne olur ? Salt çoğunlukla herşeyi yaptılar diyelim.. Bu yaptıkları şeyler lüxe girdiği için aidat ödemeyebilir miyim ?


Bu konuda henüz bir cevap yazılmamış.



Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.