Konu: FİRMA MÜHENDİSLERİ SAHADA BULUNACAK

liberal_makina
liberal_makina
16 Aralık 2011

muhendisbey_24m yazdı:

İGDAŞ IN ALDIĞI KARAR DOĞRULDUTUSUNDA GAZ AÇMALARDA FİRMA MÜHENDİSLERİ ADRESTE BULUNUP İGDAŞ MÜHENDİSLERİYLE BERABER GAZ AÇACAKLAR.

\r

İGDAŞ MÜHENDİSLERİDE GAZ AÇMA SAATİNDE ADRESTE OLACAKLAR.

\r

MÜŞTERİNİN AÇISINDAN GÜVENLİK,MEMNUNİYET,HİZMET KALİTESİ BAKIMINDAN <FONT size=3 face="Arial, Helvetica, sans-serif">DEVRİM GİBİ BİR KARAR.

\r

SİZCE BU KARAR PİYASADA FİRMALAR VE MÜŞTERİLERCE NASIL KARŞILANIR?

\r

GETİRECEKLERİ VE GÖTÜRECEKLERİ NELER OLACAKTIR?

\r

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

\r
\r
Gayet yerinde bir karar. Mühendis takip etmediği işin altına imza at(a)mamalı.\r
\r
Firmalar çizilebilecek proje sayısı düşecek diye tepki gösterir\r
\r
Müşteriler mühendis ile daha çok muhatap olabildiği için memnun kalır, çünki ustaya veya patrona sorup, aldığı cevabı tatmin etmediği konuda mühendisin fikri önemsenmektedir.\r
\r
İş kalitesinin de artacağı umulur.


alaettin
alaettin
16 Aralık 2011

"İGDAŞ IN ALDIĞI KARAR DOĞRULDUTUSUNDA GAZ AÇMALARDA FİRMA MÜHENDİSLERİ ADRESTE BULUNUP İGDAŞ MÜHENDİSLERİYLE BERABER GAZ AÇACAKLAR."\r
\r
Bu zaten böyle değil miydi? Ancak gazlarda çakışma olursa usta gönderiyorduk. Onun Dışında zaten hep mühendisler gidiyordu gaz açamaya. \r
İgdaş mühendislerinin saatinde gaz açmaya gelmesi uygulaması da 1 hafta ya da 15 gün sürer merak etmeyin. İGDAŞ bazı kararları alırken Eski İGDAŞ Saha mühendislerine ve tecrübeli firma mühendislerine danışmadığı sürece doğru bir karara imza atmış olamaz.


liberal_makina
liberal_makina
16 Aralık 2011

Anlaşılan her tesisat kontrolünde birlikte olmak isteyecekler, ustayı kabul etmeyecekler.\r
\r
Yani, firma kendi aracı ile gidip igdaş kontrolörünü alıp gezdirecek sonucu da çıkıyor.


erkan1818
erkan1818
16 Aralık 2011

olması gereken bir durum zaten. usta şantiyede teüm tesisat ve test hazır halinde bulundurucak, yetkili mühendis igdaş yetkilisini gerekli müsait noktadan alıcak , gaz açma  ıgdaş yetkilisi - mühendis - usta birlikteliğinde neticelendirilmelidir.


ali orhun
ali orhun
17 Aralık 2011

MÜKEMMEL...İGDAŞ YÖNETİCİLERİNİ, SAYGILARIMLA KUTLUYORUM.

HERŞEY SAHADA CANLIDIR VE ESAS OLAN SAHADAKİ UYGULAMADIR.SONUÇDA,KAĞIT ÜZERİNDE /PROJEDE HERŞEY YAPILABİLİR.




muhendisce
muhendisce
17 Aralık 2011

İGDAŞ randevu saatlerine uyabilecek mi?...Gazlarla ilgili çakışmalarda nasıl bir çözümlemeye gidilecek?....Güzel olan taraf makine mühendislerinin 100-150 tl gibi komik rakamlara dışarıya proje çizmelerinin önüne geçilecek olması...


umut81
umut81
17 Aralık 2011

saçmalık bölge kısıtlamasını amaçlıyor. istanbulun birçok yerinde iş yapıyoruz çakışacağı zamanlar olacaktır. müşteri mağdur olacak aynı bölgedeki gazları aynı güne toplayacağız mecburen. uygulayamazlar.


reliable1981
reliable1981
18 Aralık 2011

bu kararı nerdeyse her sene işler yavaşlmaya başladığı bu kış aylarında alırlar. altyapıları kullandıkları randevu takip sistemi ve eski mühendislerin tecrübeleri sonucu çok uzun soluklu olmayacaktır. Ocak ayını bulmaz eski düzen devam eder :)


erkan1818
erkan1818
20 Aralık 2011

Endüstriyel Tesislerde Doğalgaz Tesisat işleri için Firmanız adınA İGDAŞ Yetkili Mühendis belgesi alabilmeniz için SİGORTANIZIN NE kadar ücretten yatırılması gerekır.

Min. max . aralıgı var mı






Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.