polepole doğru söylüyor ama farkında olmadan hata yapıyor o şekilde a4 çıktısı alırsan hiç birşey göremezsin izometride :=) en iyisi autocad
zamanın sana kazandırdığı dert düşünce ve kaybın ta kendisidir.
herkes yaşadıklarının kader kısmet olduğunu söyler ama ALLAH bizlere boşuna mı akıl vermiş , kaderinizi kendiniz yaratırsınız arkadaşlar .
herşeyde bir hayır vardır ama o hayrın sizin yaptıklarınızla oluşması daha da güzeldir.
saygılarımla iyi çalışmalar
daire sayaçlarının eğimli olmaması gerekir ancak eğim varsa bile faturanızı ekilemez y k E arkadaşımızın söylediği doğru. sizin sayacınızın hızlı dönme sebebi 3/4 borunuzun fazla kullanılmasından ve kombiniz varsa onun yüksek kw lı olmasından kaynaklanır ancak tüketim ve fatura birbiriyle dengeli olur yani sayacın hızlı dönmesi normaldir.
iyi günler
anlattığınız kadarını 25000 tl kurtarıyorsa ne ala :) ben fazla tutacağını tahmin ediyorum .yerinde görmek yada daha açıklayıcı olmak gerekir.
kolay gelsin
bu konuda sana yardımcı olacak arkadaşlar vardır ancak bu sitede zor bulursun çünkü istediğin konu mekanik tesisat işlerinin tümünü kapsayan bir durum olarak görünüyor yani kısacası doğalgazı aşıyor.
sen otel yapımında görev almış bir arkadaş bulursan sana rahatlıkla yardımcı oacağına inanıyorum.
kolay gelsin kardeşim
merhaba engmech öncelikle iyi dileklerin için tşk ederim
liberal makina doğru söylüyorsunuz ama insanların rahat etmedikleri bir yerde çalışması bence çok saçma. evet gittiğiniz yerlerde de sıkıntı yaşayacaksınız bu kaçınılmaz ama arkadaşımızın yaşadığı sıkıntı çekilmez bir hal almış anlaşılan yani beni yanlış anlamayın ben duruma göre yorum yapıyorum.ben zaten girdiğim yere de açıkladım durumu.
ben memnun olmazsam ayrlırım sizde benden memnun olmazsanız beni çıkarın dedim .heşeyi açık konuştum sonradan kırılmak darılmak olmasın diye .zaten bana göre doğrusu da budur
saygılarımla
engmech arkadaşım . ben işe hiç birşey bilmeden başladım bana 900 önerdiler çok az dedim sonra 1000 e çıktılar düşünmem gerek dedim .
kabul ettim ama bir şartla dedim ; başlangıç 1250 tl.
4 aydır hiç düzgün maaş alamadım . bugün düzelir yarın düzelir derken vakit su gibi geçti. bende ayrılıyorum dedim . ve kendime iş aradım buldumda hem de 4 yerde birden extra telefonları saymıyorum. 1700 tl teklif ettiler kabul etmedim çünkü piyasada çalışacak makine mühendisi bulmak çok zor gençlik kpss çalışıyor , işi olan bile işini bırakıyor kpss uğruna .velhasıl 2000 + kalacak yer +yemek herşeyi karşılayan bir firmayla anlaştım.yakında o firmada işe başlayacağım.
size tavsiyem kendinizi ne kadar değerli görüyorsanız o şekilde pazarlayın.aksi halde kimse kadir kıymet bilmez .kulağınıza küpe olsun.benden söylemesi doğalgaz türkiyede daha yıllarca sürer. firmalar makine mühndisine vermedikleri 2000 tl yi başkalarına 2000 in üzerinde vererek iş çevirmeye çalışırlar.yeter ki birlik olun tecrübeli tecrübesiz herkes iyi bir maaşla işe başlamalı ki moralleri yükse olup işini iyi bir şekilde vicdanları rahat olarak yapsınlar.sonuçta işe girdiğiniz yerde çizimleri , gönderimleri , vs birçok şeyi kendiniz öğreniyorsunuz.
saygılarımla
iyi çalışmalar
mutfağa yakın olan ve dış ortama bağlanabileceğin yerle mutfak arasına 1 menfez + o odaya da bir menfez atmosfere doğru
başka birşey gerektirmez
VİLLA OLDUĞU İÇİN SANA TAVSİYEM İLK KATTA OCAK VANASINI KOY KOMBİDEN VERİM ALMAK İÇİNDE KOMBİYİ ÜST KATA KOYMANI TAVSİYE EDERİM ZETACAD ÖRNEĞİ BENDE YOK HİÇ TRİPLEX YAPMADIM DUBLEX VAR AMA SENİN İSTEĞİNİ KARŞILAMAZ ASLINDA SORDUĞUN SORUDA ÇOK ANLAŞILIR DEĞİL BU YÜZDEN PEK YARDIMCI OLAMAYACAĞIM KOLAY GELSİN