yakamozkn
yakamozkn
05 Mart 2009

Ferroli’nin P değerleri hakkında

Ferroli Econsept 25C'nin kazan basıncı değerleri düşürülmesi ne demek, düşürülürse birim zamanda tükettiği gaz miktarı düşer mi? Bir de gazı kısmadan teknik değerlerini değiştirerek alev boyunu düşürmek mümkün mü?

Bir de M tuşuyla birlikte + tuşuna basılınca bazı P değerlerine ulaşılıyor. Bu P değerleri ne manaya geliyor?

Mesela hatırladığım kadarıyla P1= 1, P2= 0, P3=0 ..... P5=7, ... P7=4 gibi değerlere sahip

P3'le mesela oda termostatı takılı olup olmadığını ayarlayabiliyorsunuz. Takılıysa P3'ü 1 değilse 0 yapıyorsunuz. Bilen varsa diğer değerleri yazması mümkün mü? Yani bu değerler neyi kumanda ediyor.

Aslında öğrenmek istediğim şu: M tuşuna 5 saniye kadar basılı tutunca T değerleri geliyor. O ekranda, ekranın sağ alt köşesinde bir değer bulunuyor. Kombinin alev boyu yükselince bu değer de yükseliyor. Ama genelde standart olarak 4 olarak kalıyor. Anladığım kadarıyla bu değer alev boyunu yani geçen gaz miktarını gösteriyor. Bu tamamen gözlemime dayalı bir tahmin tabii, yanlış ta olabilir. Eğer alev boyunu gösteriyor ise bu değeri P parametrelerinden ayarlay**** standart kalma değerini 4'ten 3'e indirebilir miyiz. İndirirsek birim zamanda geçen gaz miktarını azaltabilir miyiz? Eğer P parametrelerinden bunu ayarlayabilmek mümkünse hangi değeri neye ayarlamalıyız?

Şimdiden teşekkürler...


sevan123
sevan123
05 Mart 2009

arkadaşlar bende bu kombinin servis parametrelerini arıyorum servis kitapçığında bu parametreleri bir şekilde uşaltırabilecek bir arkadaş varsa çok memnun olurum...


sevan123
sevan123
09 Mart 2009

yardım edecek bir arkadaş yokmu???




Cevap Yaz

Cevap yazabilmeniz için Giriş yapmanız gerekiyor.